LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportski uspjeh

Student slavonskog sveučilišta osvojio zlato na Svjetskom gimnastičkom kupu

Student Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Slavonskom Brodu sudjelovao je na Svjetskom gimnastičkom kupu na kojemu je postigao izniman uspjeh.

Student Strojarskog fakulteta Sveučilišta u Slavonskom Brodu sudjelovao je na Svjetskom gimnastičkom kupu na kojemu je postigao izniman uspjeh.

Student Sveučilišta u Slavonskom Brodu Tin Srbić postigao je izniman uspjeh i osvojio zlato na preči na Svjetskom gimnastičkom kupu koji je održan u Osijeku 13. lipnja 2021.
– Pored toga što je izniman sportaš i ima kontinuitet osvajanja medalja na sportskim natjecanjima, Tin Srbić ujedno je i student našega Sveučilišta u Slavonskom Brodu gdje na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu, kao jednoj od sastavnica Sveučilišta, studira sveučilišni preddiplomski studij Strojarstvo. Prije upisa na studij završio je prirodoslovno-matematičku gimnaziju u X. gimnaziji Ivan Supek u Zagrebu,  – pišu sa Sveučilišta.
Sveučilište je poželjelo studentu uspjeh u plasmanu i što bolji nastup i uspjeh na predstojećim Olimpijskim igrama koje se održavaju u Tokiju, Japan.
– Kao mladi sportaš, ali i student Tin Srbić zasigurno je izniman uzor svim mladim ljudima koji vlastitim primjerom pokazuje kako se trudom i zalaganjem može uspjeti te pored iznimno uspješne sportske karijere graditi i svoj put u visokom obrazovanju.
FOTO: SVEUČILIŠTE U SLAVONSKOM BRODU