LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Plazma Sportske igre mladih

SCRI domaćin najveće sportsko-amaterske manifestacije u Europi

Nekoliko tisuća djece i mladih iz cijele Hrvatske okupilo se u Rijeci zbog Plazma sportskih igara mladih.

Nekoliko tisuća djece i mladih iz cijele Hrvatske okupilo se u Rijeci zbog Plazma sportskih igara mladih.

Rijeka je ovogodišnji domaćin najveće sportsko-amaterske manifestacija u Europi: Plazma Sportske igre mladih. U Rijeci se trenutno nalazi nekoliko tisuća djece i mladih iz cijele Hrvatske zbog velikih finala koji se održavaju od 25. do 29. srpnja, stoji na portalu Studentskog centra Rijeka.

Državna završnica započela je ždrijebom skupina za graničar, čija će se natjecanja održati u Dvorani mladosti 25. i 26. srpnja, a Vojno igralište ugostit će utrku na 60 metara u utorak, 25. srpnja od 17 sati. Natjecanja u odbojci na pijesku održat će se na terenima Kantrida 28. srpnja, a MIS turnir u odbojci u Dvorani mladosti na programu je 27. i 28. srpnja, stoji u objavi.

Sudjelovanje u natjecanju je potpuno besplatno, a djeca i mladi natječu se u 10 sportskih disciplina. Pobjednici Državne završnice kvalificirat će se na veliku Međunarodnu završnicu koja će se održati u Splitu u periodu od 21. do 26. kolovoza.

Ilegalni pristupi sportu: mladi u Hrvatskoj i EU preferiraju ilegalne izvore za streaming i kupovinu sportske opremeViše detalja pronađite na poveznici.

FOTO: Održano najveće ekonomsko natjecanje za srednjoškolce, odaziv veći no ikad


 
IZVOR: SVJETIONIK
FOTO: UNSPLASH