LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program vježbanja

„Rijeka – zdravi grad”: Besplatna joga za studente

Pod vodstvom licenciranog instruktora joge, svake će se srijede za studente održavati besplatni treninzi od 17 do 18:30.

Pod vodstvom licenciranog instruktora joge, svake će se srijede za studente održavati besplatni treninzi od 17 do 18:30.

Studentski centar u Rijeci u suradnji s Joga u svakodnevnom životu najavljuje početak nove sezone programa vježbanja joge. Program je namijenjen studentima, a odvija se u sklopu projekta Rijeka  zdravi grad.

Prakticiranje nekog sporta ponekad zna biti teret studentskom budžetu, no studenti iz Rijeke više neće morati o tome brinuti jer svake srijede mogu na besplatnu jogu u trajanju od 17 do 18:30 sati. Trening će im pomoći pri rješavanju stresa, oblikovanju mišića, povećanju snage i gipkosti, izdržljivosti, regulaciji rada unutrašnjih organa, tjelesne težine i još mnogočemu. Ako ste u mogućnosti, iskoristite ovu priliku i posvetite barem malo pažnje svojem tijelu i doprinesite vlastitom zdravlju. Ako ne želite ići sami, nagovorite svoje kolege ili kolegice da vam se pridruže.

Vježbe će se održavati u prostoru Dvorane kulture Joga u svakodnevnom životu, u Spinčićevoj ulici 2, Pećine, u blizini Tower centra u Rijeci. Vodit će ih licencirani instruktor joge s višegodišnjim iskustvom, a informacije možete dobiti pozivom na broj 091/911-1370 te na Facebook stranici.

FOTO: STUDENTSKI.HR