LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kampusijada 2014.

Prijavite se za natjecanje na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove.

Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove.

U ponedjeljak su službeno otvorene prijave za sportsko natjecanje studenata Sveučilišta u Zagrebu, kao i visokih škola te veleučilišta – tradicionalnu Kampusijadu 2014. Kampusijada 2014. održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 29. svibnja. Prijave su otvorene za čak devet sportova koji su podijeljeni u ekipne i pojedinačne sportove. Studenti se mogu prijaviti na razini fakulteta ili na razini udruge.

Sukladno tome, u ekipnim sportovima studenti će se moći natjecati u nogometu, košarci (3:3), odbojci, graničaru, turniru u beli i povlačenju užeta. Za nogomet, košarku i odbojku omogućene su prijave za ženske i muške ekipe. Pojedinačni sportovi za koje su otvorene prijave su šah, stolni tenis i nogomet. Prijave su otvorene do 25. svibnja 2014. godine

Traže se i studenti DJ-evi te studenti volonteri

Da ne bude sve u sportskom tonu, studentima će se omogućiti da iskažu svoje DJ-vještine i zabave ostale studente. Ako Organizacijski odbor zaprimi više prijava, nastojat će omogućiti svim studentima da barem na sat-dva preuzmu pult i rasplešu prisutne. Kampusijada je otvorila prijave za studente-volontere koji su voljni pomoći u realizaciji cijelog događaja na razne načine: od točenja pića, preko postavljanja terena, do usmjeravanja posjetitelja. Ne sumnjamo da će na ovogodišnjoj Kampusijadi svatko naći nešto za sebe. Ako vi kao student imate ideju što bi se još moglo nadodati programu, slobodno svoje ideje i prijedloge pošaljite na: kampusijada2014@gmail.com ili na Facebook stranicu!

Organizacijski odbor pobrinuo se i za noćni dio, tako da će se afterparty Kampusijade održati u popularnom Clubu Roko. Na partyju će se dodijeliti nagrade pobjednicima, koje će se sastojati od boce alkoholnog pića, torte i medalja. U Roku će također biti organizirano i natjecanje u ispijanju rakije i pive. Sve objave i novosti možete pratiti na službenoj Facebook i web stranici Kampusijade na kojoj su postavljeni svi obrasci za prijave, kao i kontakt brojevi nadležnih osoba za određene sportove i poslove.

O Kampusijadi

Kampusijada je projekt pokrenut 2009. godine na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Prvu Kampusijadu organizirao je Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskim studijima, Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom te Fakultetom prometnih znanosti. Ova manifestacija realizirana je kao tjedan kampusa te se kao takva održala od 16. do 23. svibnja. 16. svibnja održana je akcija čišćenja kampusa u kojoj su sudjelovali zaposlenici triju fakulteta, kampusa i restorana Borongaj, kao i studenti. Sljedeći dan počeli su događaji u organizaciji studenata: buvljaci, tribine, kulturni i sportski događaji. Na posljednji dan Kampusijade promovirani su fakulteti na Kampusu, a održao se i glazbeni program na kojemu su izvođači bili studenti i profesori.

Kampusijada 2010. godine održala se također na ZUK Borongaj, a ekipe su se opet istaknule u sportskim natjecanjima. Najboljim studentima simbolično su podijeljeni nagradni paketi u obliku vojne hrane. Kampusijada 2011. godine bila je zakazana za 10. lipnja te godine

S obzirom na to da se s vremenom studentski život na kampusu vratio u kolotečinu, studentski zborovi triju fakulteta (ERF, FPZ, Hrvatski studiji) odlučili su ove godine pokrenuti događaj koji bi dokazao kako su studenti zainteresirani provesti barem jedan dan na otvorenom prostoru bez interneta i mobitela.

Kampusijada 2014. održat će se 29. svibnja 2014., a primarni fokus stavljen je na sportsko-natjecateljski karakter manifestacije. Uz to, osigurat će se i popratni program, poput nastupa studentskih DJ-eva, akustičnih nastupa na travi studentskih bendova, buvljaka i sl. Prijave kreću od 14. travnja, a trajat će do 25. svibnja. Na natjecanju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, visokih škola te veleučilišta, a studentima ćemo pružiti priliku da volontiraju pri pripremi i realizaciji cjelokupnog druženja. Cilj ove Kampusijade je popularizirati kampus, dovesti što više studenata u prirodu i stvoriti međusobne kontakte.

Obrazac za prijavu na natjecanje

Obrazac za studentske DJ-eve

Obrazac za studente - volontere

FOTO: FRANKA BUJAS