LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„SELL" se ove godine održava u gradu Tartu u Estoniji

Prijavite se na najveći međunarodni studentski turnir

Do sada je prijavljeno 49 sveučilišta iz 12 zemalja. Neki od prijavljenih sveučilišta dolaze iz Alžira, Indije i Kine.

Do sada je prijavljeno 49 sveučilišta iz 12 zemalja. Neki od prijavljenih sveučilišta dolaze iz Alžira, Indije i Kine.

SELL studentske sportske igre, međunarodni je događaj koji se svake godine održava u Finskoj, Estoniji, Latviji ili Litvi. Igre organiziraju studentske sportske organizacije zemlje u kojoj se te godine igre održavaju, a ove godine ta je čast pripala Estoniji i estonskom Akademskom sportskom savezu.

Igre su otvorene za sva sveučilišta na svijetu, a često ih se naziva i "baltička mini-univerzijada". Ove godine igre će se održati jubilarni 30. put te 4. put u gradu Tartu koji je do sada igre ugostio 2002., 2006. i 2010. godine Službeni početak natjecanja zakazan je za 16. svibnja, a igre će trajati 3 dana, do 18. svibnja. Predviđena su natjecanja u košarci, podnom hokeju, odbojci, futsalu, hrvanju, judu, stolnom tenisu, plivanju, atletici, powerliftingu, šahu, badmintonu te ragbi turnir.

Cijeli plakat SELL 2014
 
Poster SELL 2014, FOTO: SELL Student Games facebook page
 
 

Do sada je na igre prijavljeno 49 sveučilišta iz raznih dijelova svijeta. Registracije na natjecanje primaju se do 14. veljače, a sve dodatne informacije možete potražiti na službenoj web stranici natjecanja, Facebook stranici te putem kontakt maila Zagrebačkog sveučilišnog sportskog saveza, zsss@zsss.hr.

FOTO: SELL STUDENT GAMES