LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi SET igara

Počinje nova sezona popularnog studentskog esport turnira

Uskoro počinje nova sezona Student Esports Tournamenta, popularnog esport turnira za studente obrazovnih institucija tehničkog karaktera iz cijele Hrvatske.

Uskoro počinje nova sezona Student Esports Tournamenta, popularnog esport turnira za studente obrazovnih institucija tehničkog karaktera iz cijele Hrvatske.

Nakon uspješno odrađene druge sezone Student Esports Tournamenta, ili skraćeno - SET-a, uskoro počinje dugo očekivana treća sezona. U novoj sezoni očekuju nas novi natjecatelji, novi esports naslov, te najveći nagradni fond do sada!

 

Ovaj popularni turnir za studente obrazovnih institucija tehničkog karaktera, u organizaciji Good Game Globala, svojim konceptom razlikuje se od većine esport turnira. Čak 16 timova natjecatelja, podijeljenih u dvije lige, S i A ligu, pokušat će se dokazati kao jedni od najboljih natječući se u pet esport naslova. Naime, šest predstavnika svake institucije ima prilike pokazati svoje vještine i talent u raznim žanrovima esporta za priliku da osvoje vrijedne nagrade rezervirane samo za najbolje. Ovogodišnji fond nagrada iznosi čak 12.600 eura, a najbolje nagrade odnosi tim koji je za vrijeme trajanja turnira osvojio najveći ukupni broj bodova igrajući svih pet igara.

 

Naslovi igrica nove sezone SET-a

 

U novoj sezoni, ljubitelji esporta imaju prilike gledati natjecanje u već dobro poznatim esport naslovima na programu SET-a, poput Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League i PUBG: Battlegrounds. Novitet turnira igra je koja zamjenjuje Valorant iz druge sezone, a riječ je o Assetto Corsa Competizione, prvoj trkačkoj igri na SET-u.

 

Esport naslov u kojem će natjecatelji imati prilike ugrabiti prve bodove turnira je League of Legends, koji započinje 26. listopada, praćen Rocket Leagueom 15. studenog, Counter Strike: Global Offensive-om 24. studenog, Assetto Corsa Competizione-om 6. prosinca, te posljednjim PUBG: Battlegrounds-om 15. prosinca. Streamove možete pratiti na YouTube i Twitch kanalima turnira s početkom u 18 sati, a sve novosti o rasporedu turnira na službenoj web stranici SET-a.

 

Nove institucije na SET-u:

 

U S ligi sudjeluju obrazovne institucije koje smo imali prilike vidjeti i u prošloj sezoni turnira poput: Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek, Fakultet organizacije i informatike, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Tehničko veleučilište u Zagrebu i Visoko Učilište Algebra. Prvu priliku pokazati se najboljima imaju dva fakulteta, Tehnički Fakultet u Puli i Fakultet Informatike u Puli, koji su ostvarili najbolji plasman A lige u prethodnoj sezoni.

 

U A ligi također možemo vidjeti promjene u postavi pojavom dvije nove institucije na turniru, Filozofski Fakultet Zagreb - Odsjek za informacijske znanosti i Veleučilište u Bjelovaru, povečavajući broj uključenih gradova na čak devet. Ostalih 6 institucija A lige uključuju: Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Odjel za matematiku Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku, Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu, Sveučilište Sjever, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci i Veleučilište Velika Gorica.

 

Kako bi izvedba SET-ove treće sezone bila još bolja nego njene prethodnice pobrinuli su se Superology, Raw Fury, Nanobit, Notch i AdScanner, te Mikronis, Logitech, Podravka, White Shark i Samsung čiji su proizvodi dio SET-ovog dosad najvećeg nagradnog fonda.

 

Izvlačenje parova za treću sezonu SET-a održat će se 20. listopada s početkom u 18 sati, a gledatelji će imati prilike popratiti i Counter-Strike: Global Offensive showmatch između pobjednika druge sezone SET-a, TVZ-a i Superology tima. Za više informacija o rasporedu turnira i streamovima posjetite službenu stranicu SET-a ili profile SET-a na društvenim mrežama.