LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sport i rekreacija

Organizira se malonogometna liga za djelatnike Sveučilišta u Zagrebu

U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično).

U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično).

Nakon završene natjecateljske UniSportZG futsal sezone namijenjene studentima Sveučilišta u Zagrebu, Ured za sport i Zagrebački sveučilišni športski savez organizirat će malonogometnu ligu namijenjenu djelatnicima Sveučilišta u Zagrebu i partnerima u UniSportZG sustavu studentskog sporta.

Američki studenti posjetili zagrebačko sveučilište, a prorektorica Ostojić najavila početak rada Savjetovališta za studente


Kako navode iz Ureda za sport, prijave momčadi vrše se na mail sport@unizg.hr, a otvorene su do 31.3.2023. godine do 12.00 sati. Prijava mora biti poslana od strane dekana, prodekana ili osobe ovlaštene za zastupanje visokog učilišta.

Upišite ovaj studij i steknite naziv specijalista konferencijskog prevođenja uz mogućnost stipendiranja


Utakmice se igraju u sportskoj dvorani Martinovka (Miramarska bb), po sistemu 5+1 (pet igrača i golman na terenu) u trajanju od 2x15 minuta (svako poluvrijeme traje 15 minuta). Liga će se održavati subotom ujutro, a prvo kolo planirano je 15. travnja 2023. godine. Raspored svih kola, radi obaveza samih zaposlenika, bit će definiran na samom ždrijebu natjecanja.

Zagrebačke odbojkašice viceprvakinje Europskih sveučilišnih igara, odbojkaši završili deseti


U slučaju da postoji interes određenog dijela zaposlenika za ligom, a nedovoljan da se složi jedna momčad, moguće je spajanje sastavnica i partnera (primjerice EFZG i SC mogu činiti jednu ekipu, FSB i FER jednu ekipu i slično). Ako postoji veći interes od jedne momčadi, visoko učilište može prijaviti i drugu momčad (primjer EFZG 1 i EFZG 2).

Kao i sve naše aktivnosti, malonogometna liga djelatnika besplatna je za sve sastavnice i partnere, bez naplate kotizacija. Zbog određenih situacija s prošlih izdanja liga, ali i troškova same lige, njene ozbiljnosti, uveli smo kao i kod studenata, sankcije isključivo za nedolaske na utakmice. Svaki nedolazak na utakmicu bit će sankcioniran s kaznom od 100 eura zbog troškova natjecanja (troškovi dvorane, sudaca, zapisničara, fotografa...) - objašnjavaju iz Ureda za sport Sveučilišta u Zagrebu.

IZVOR: URED ZA SPORT
FOTO: UNSPLASH