LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Humanitarni malonogometni turnir

Održan četvrti malonogometni turnir „Kopačka solidarnosti“

Uspješno završen četvrti malonogometni turnir „Kopačka solidarnosti“ u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

Uspješno završen četvrti malonogometni turnir „Kopačka solidarnosti“ u organizaciji studentske udruge eSTUDENT.

Tradicionalni malonogometni turnir humanitarnoga karaktera Kopačka solidarnosti, koji već četvrtu godinu zaredom uspješno organizira studentska udruga eSTUDENT, ove se godine održao 10. i 11. svibnja u sportskoj dvorani Boćarski dom Zrinjevac.  

Svrha ovog turnira jest dobrom voljom i udruženim snagama pridonijeti podizanju kvalitete obrazovanja, oblikujući tako poglede na svijet mladih te gradeći temelje za njihovo permanentno povezivanje znanja, vještina i sposobnosti. Ove godine sredstva su donirana Centru za rehabilitaciju Zagreb, u podružnicu Sloboština, koja uključuje predškolski te osnovnoškolski odgoj djece s intelektualnim teškoćama u razvoju. Prikupljena sredstva će omogućiti lakši i bolji rad s djecom te još kvalitetnije obrazovanje i ostvarenje njihovih potencijala.

Sudionici turnira bili su osam renomiranih hrvatskih poduzeća: Zaba, INA, Infobip, Zagrebačka pivovara, PwC, Adacta, Ernst&Young i KPMG, te studentske udruge Spartacus, Studentski zbor EFZG, Financijski klub te eSTUDENT.

Kopačka solidarnosti: pobjednički tim Adacta

Kopačka solidarnosti: pobjednički tim Adacta, FOTO: eSTUDENT

Nakon dva dana odmjeravanja snage, igre, druženja i čiste zabave, treće mjesto osvojila je ekipa EY-a, drugo Spartacus, a pobjedu je odnijela ekipa iz poduzeća Adacta. Djeca iz Centra za rehabilitaciju Zagreb zahvalila su se svim sudionicima i organizatorima nastupom i plesom. Odličnoj atmosferi pridonijela je i muško-ženska utakmica između eSTUDENTa i eSTUDENTica. 

FOTO: ESTUDENT