LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Objavljeni pobjednici UniSportST natjecanja u odbojci na pijesku

Završilo je još jedno UniSportST natjecanje – ovoga puta riječ je o odbojci na pijesku u kojoj su najvještiji bili studenti Kineziološkog fakulteta.

Završilo je još jedno UniSportST natjecanje – ovoga puta riječ je o odbojci na pijesku u kojoj su najvještiji bili studenti Kineziološkog fakulteta.

Na Sveučilištu u Splitu održalo se natjecanje u odbojci koje je krenulo u jutarnjim satima i u kojemu je sudjelovao 31 par, njih 12 u konkurenciji studentica i 19 u konkurenciji studenata.

Nakon nanošenja krema za zaštitu od sunca, svi su bili spremni za prve mečeve, pišu sa Sveučilišta, a veliki broj prijava i gust raspored koordinirala je Nika Stanović. Stručno je vladala gustim rasporedom i na svaki upit Kada mi opet igramo? imala je spreman odgovor.
– Naravno, našao se tu i koji, uvijek dobrodošao, odbojkaški savjet! Ovim putem joj se zahvaljujemo!
Iz UniSportaST-a kažu:
– U pauzi između mečeva, natjecatelji su chillali uz dobru muziku, hladno pivo i popratni morski sadržaj. Navijača, gledatelja i slučajnih prolaznika nije nedostajalo. Glasno su bodrili svoje fakultetske ekipe i uživali u popratnom sadržaju.
Zvijezde ovogodišnje odbojke jesu studenti Kineziološkog fakulteta koji su dominirali na natjecanju i gotovo sve medalje odnijeli kući. Finalni poredak jest sljedeći:
  • studentice: Klarić – Vukasović KIF, Botica – Ninčević KIF i Ljulj – Kramarić KIF
  • studenti: Giljanović – Goreta KIF, Petričušić - Dajak KIF i Muller - Peričić FESB.
Sa Sveučilišta su čestitali pobjednicima, a svim natjecateljima zahvalili na sudjelovanju.
FOTO: ANTE MANDIĆ