LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sportsko natjecanje studenata

Međunarodna veslačka regata u Splitu

Jubilarna međunarodna regata u Splitu ove godine održava se od 29. travnja do 1. svibnja. Zainteresirani se mogu prijaviti do 22. travnja.

Jubilarna međunarodna regata u Splitu ove godine održava se od 29. travnja do 1. svibnja. Zainteresirani se mogu prijaviti do 22. travnja.

U Splitu će se od 29. travnja do 1. svibnja povodom proslave Dana grada i blagdana sv. Duje održati 15. međunarodna veslačka regata. Natjecatelji prijavu trebaju poslati najkasnije do 22. travnja. 

Pravo na natjecanje imaju svi studenti uz priložen indeks. Uz hrvatske studente, na regati će se natjecati i kolege sa stranih sveučilišta. Natjecanje je podijeljeno u tri dijela:

  • Otvoreno prvenstvo Sveučilišta u Splitu
  • Utrka sveučilišta iz Hrvatske i svijeta
  • Utrka Legendi Oxford - Cambridge - Split

Regatna staza Utrka sveučilišta i fakulteta duga je jedan kilometar, dok je Utrka Legendi duga 220 metara. Dobra je vijest što organizatori sufinanciraju prehranu natjecateljima, a ručak na dan utrke je besplatan. Također, onima koji ne mogu samostalno financirati smještaj, organizatori će osigurati smještaj u vojnim objektima, sportskim dvoranama ili hostelima niže kategorije. 

Prijavnice i detaljnije informacije o cijeloj regati i rasporedu utrka možete vidjeti na poveznici

FOTO: FLICKR/NADA MAGAZIN