LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekipama RAO i Adacta priključile su se ekipe Pula Gladiators i Equidem

Malonogometna liga FER došla je do polufinalne faze

Nakon odigranih četvrtfinalnih susreta, 8. veljače slijede polufinalni i finalni susreti 11. izdanja Malonogometne lige FER.

Nakon odigranih četvrtfinalnih susreta, 8. veljače slijede polufinalni i finalni susreti 11. izdanja Malonogometne lige FER.

Jučer su odigrane dvije utakmice četvrtfinala Malonogometne lige FER nakon kojih su bili poznati svi sudionici polufinala ovog natjecanja.

Najprije su na terene dvorane Martinovka izašle ekipe Pula Gladiatorsa i Atenze Zoom Zoom. Utakmica nije bila pretjerano uzbudljiva jer su momci iz ekipe Pule već u prvom poluvremenu pregazili svoje protivnike te na odmor otišli s visokih 5:0. U nastavku „gladijatori” nastavljaju u visokom tempu i zabijaju novih 5 pogodaka, što je dovoljno za konačnih 10:2 i prolazak u polufinale.

U drugom su susretu snage odmjerile ekipe Equidema i SPAN-a. Ovaj susret također nije ponudio previše uzbuđenja jer je do poluvremena ekipa Equidema vodila 3:0 te u nastavku samo potvrdila prolaz s još jednim pogotkom.

Na rasporedu slijede polufinalni i finalni susreti. Parovi su već poznati, a suparnici su RAO-Pula Gladiators i Adacta-Equidem. Utakmice su na rasporedu u subotu, 8. veljače s početkom u 18:30 sati u SD Martinovka. Detaljan raspored:

18:30  Adacta - Equidem
19:20  RAO - Pula Gladiators

20:10 REVIJALNA UTAKMICA

21:00 UTAKMICA ZA 3. MJESTO
21:50 UTAKMICA ZA 1. MJESTO

Sve dodatne informacije možete potražiti na facebook stranici lige.

FOTO: MALONOGOMETNA LIGA FER