LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Znanjem i prevencijom do zdravlja

Još par dana traju prijave za donacijsku utrku Lige protiv raka

Prijave za utrku Znanjem i prevencijom do zdravlja u organizaciji Lige protiv raka Brodsko-posavske županije moguće je poslati do 19. kolovoza 2021. godine.

Prijave za utrku Znanjem i prevencijom do zdravlja u organizaciji Lige protiv raka Brodsko-posavske županije moguće je poslati do 19. kolovoza 2021. godine.

Ovoga rujna, točnije 4. rujna 2021, održava se 5. donacijska utrka Znanjem i prevencijom do zdravlja u organizaciji Lige protiv raka Brodsko-posavske županije u sklopu istoimenog projekta.

Cilj je prikupiti sredstva za nastavak rada Lige te promociju zdravih životnih navika. U utrci mogu sudjelovati i djeca i odrasli, no ovisno o godinama razlikuju se i disciplina i iznos kotizacije.

Za djecu se mora platiti startnina od 50 kuna, dok je taj iznos za odrasle 130 kuna. Utrka će se održati ispred Sportske dvorane Vijuš u 9 sati za djecu, a u 10 sati za odrasle. Disicpline su sljedeće:
  • 200 m (2012. godište i mlađi)
  • 400 m (2010. i 2011)
  • 600 m (2008. i 2009)
  • 800 m (2006. i 2007)
  • 5 km i 10 km (odrasli).
Sudionici će dobiti medalje, startni broj, okrjepu na stazi te će im biti osigurano fotografiranje, dežurstvo HMP-a i dry fit službene majice utrke. Ako epidemiološka situacija to dozvoli, sudionicima će biti osiguran i obrok nakon utrke.

Organizatori napominju da je moguće priključiti se i virtualno ako ne želite trčati organizirano, no tada ne konkurirate za nagrade za najbolje rangirane trkače, no važno je u tom slučaju napomenuti pri uzimanju startnom paketu kako biste mogli preuzeti medalju naknadno. Nagrade su osigurane za troje prvoplasiranih u ženskoj i muškoj konkurenciji te za najbolje djevojčice i dječake.

Prijave su otvorene do 19. kolovoza 2021. i pravovaljane po uplati startnine do navedenog datuma, a detaljnije informacije moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY