LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje u nekoliko "sportskih" disciplina

Iskušajte mogućnosti skakanja u vreći za nezaboravnu Kanuing avanturu

Udruga Probion organizira natjecanje u nekoliko različitih inovativnih "sportskih" disciplina. Prijavite se, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade.

Udruga Probion organizira natjecanje u nekoliko različitih inovativnih "sportskih" disciplina. Prijavite se, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade.

Uruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion organizira natjecanje u nekoliko sportskih disciplina uz brojne zanimljive popratne sadržaje. Svi željni rekreacije i druženja na otvorenom, uz davno i ne tako davno zaboravljene dječje igre, pozvani su pridružiti se u subotu, 2. travnja od 11 do 15 sati na sportskom srednjoškolskom igralištu, na adresi Klaićeva 23 u Zagrebu.

Natjecati se možete na poligonu skakanjem u vrećama, skupljanjem loptica, preskakanjem guma, zaobilaženjem prepreka, nošenjem jaja na žlici, u sprintu i slalomu. Zatim, svoje sposobnosti možete iskazati u šahu ili pak obaranjem ruku u muškoj ili ženskoj kategoriji.

Najbolje očekuju genijalne nagrade. Možda baš vas očekuje Kanuing avantura, poklon bon za paintball, adrenalinska avantura u parku Kupjak, tečaj plesova, članarina za treninge boksa ili nekih drugih sportova, majice.

Kotizacija iznosi simboličnih 15 kuna, a svi prihodi namijenjeni su organiziranju edukativnih projekata Udruge. Cilj je promovirati rekreaciju i aktivan način života. Osim što ćete imati priliku družiti se, upoznati nove ljude i dobro se zabaviti, podržat ćete rad Udruge.

Broj sudionika je ograničen pa se prijavite putem online upitnika na poveznici. Ukoliko se ne popune sva mjesta, prijave će biti moguće na dan održavanja natjecanja do 11:30 satu na zapisničkom stolu.

FOTO: PROBION