LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilišno natjecanje u plivanju

Dominacija KIF-a na Utrini

Na bazenu Utrina održano je sveučilišno natjecanje u plivanju. Najbrži su bili plivači i plivačice Kineziološkog fakulteta.

Na bazenu Utrina održano je sveučilišno natjecanje u plivanju. Najbrži su bili plivači i plivačice Kineziološkog fakulteta.

Na bazenu Utrina, 8. travnja održano je prvenstvo u plivanju za studentice i studente. Natjecanje se odvijalo u šest disciplina u ženskoj i muškoj konkurenciji.

Pojedinačno se natjecalo u disciplinama 50 metara slobodni stil, 50 metara leđno, 50 metara prsno i 50 metara delfin. Plivale su se i štafete i to 4x50 m mješovito i 4x50 m slobodni stil. Sudionici su, svojim plasmanima, skupljali bodove za svoja visoka učilišta.

Ove je godine u muškoj i ženskoj konkurenciji trijumfirao Kineziološki fakultet. U ženskoj konkurenciji drugoplasirane su plivačice  Filozofskog fakulteta, dok su treće završile cure s Ekonomskog fakulteta. Valja istaknuti da je glavna zvijezda KIF-ovog ženskog tima bila Ivana Bolanča koja je pobijedila u čak dvije discipline: 50 metara leđno i 50 metara prsno te bila dio pobjedničke štafete 4x50 m slobodni stil.

U muškoj konkurenciji je drugoplasirana ekipa prošlogodišnjih prvaka, Ekonomskog fakulteta, a na trećem mjestu je Fakultet strojarstva i brodogradnje.

Sve rezultate, pojedinačne i ekipne plasmane možete pogledati ovdje.

FOTO: PIXABAY