LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko stanovanje

Objavljeni privremeni rezultati natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove

Provjerite jeste li i vi među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova.

Provjerite jeste li i vi među studentima koji su ostvarili pravo na smještaj u jednom od zagrebačkih studentskih domova.

Studentski centar u Zagrebu objavio je privremene rezultate natječaja za smještaj u studentske domove. Na ovogodišnjem natječaju bilo je potrebno prikupiti minimalno 1365 bodova. Rang-liste prema svim kategorijama možete pogledati na poveznici ili u nastavku.

Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskom domu mogu rezervirati sobu online, što omogućuje studentu odabir paviljona unutar studentskog naselja te odabir položaja sobe, a skraćuje i rok postupka useljenja u dom. Rezervirati željenu sobu možete prijavom u sustav Poslovnice za smještaj SC-a Zagreb koji je dostupan ovdje.

Rok za useljenje u rezervirane sobe je do 10. rujna 2019, nakon čega se rezervacije brišu, a studenti se mogu useliti u neku od preostalih slobodnih soba. 

Stare sobe, tj. sobe u kojima su studenti boravili prošle akademske godine, moći će se rezervirati od 19. kolovoza u 8 sati do 21. kolovoza u 8 sati 

Ostale rezervacije, odnosno rezervacije tzv. novih soba, moći će se izvršiti od 21. kolovoza u 12 sati do 26. kolovoza u 12 sati.

Plaćanje rezervacije smještaja bit će omogućeno od 28. kolovoza 2019. u 8 sati do 10. rujna 2019. u 12 sati. Upute za plaćanje stanarine možete pronaći na poveznici. Studenti koji neće rezervirati sobe moći će se useliti u preostale slobodne sobe do 10. listopada 2019.

Objavom rezultata počinje teći rok za sve eventualne žalbe koji traje osam dana, odnosno do 24. kolovoza. Žalbe se zaprimaju isključivo poštom na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Povjerenstvo za prigovor, Savska cesta 25, 10 000 Zagreb.

Nakon službenog rješavanja svih pristiglih žalbi, najkasnije petnaest dana od objavljivanja ovih privremenih rezultata, tj. do 30. kolovoza, bit će objavljena i konačna rang-lista.

Napominjemo kako će useljenje u studentske domove biti moguće jedino uz predočenje liječničke potvrde. Studenti viših godina taj liječnički pregled mogu obaviti kod liječnika nadležnog za njihov fakultet, dok brucoši taj pregled obavljaju kod obiteljskog liječnika ili liječnika nadležnog za njihovu srednju školu.

Za dodatne informacije vezane uz Natječaj za smještaj možete se obratiti Poslovnici za smještaj studenta na brojeve telefona 01 4593 570 i 01 4593 582 ili na e-mail poslovnica@sczg.hr.

FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR