LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NSK

Knjiška „online” pomoć za sve studente

NSK nudi „online” pomoć svojim korisnicima koja je dostupna svaki dan, 365 dana u godini, iz udobnosti vlastita doma u samo nekoliko klikova.

NSK nudi „online” pomoć svojim korisnicima koja je dostupna svaki dan, 365 dana u godini, iz udobnosti vlastita doma u samo nekoliko klikova.

Članstvo u NSK-u ima brojne prednosti. Jedna od njih je ta da iz udobnosti vlastitoga doma možeš postaviti online upit nalazi li se određena knjiga koja ti je potrebna u knjižnici, kako se možeš koristiti građom i sl. Sve te informacije moguće je saznati popunjavanjem online obrasca za opće upite – Pitajte knjižničara. U obrazac je potrebno unijeti ime i prezime, e-mail i pitanje. Dostupan je na poveznici.

Osim obrasca koji se odnosi na opći upit, postoji i onaj vezan uz tematsko pretraživanje koji je dostupan na poveznici. On vam može poslužiti ako trebate pretraživati građu određene tematike za potrebe pisanja seminarskih, diplomskih i stručnih radova. Prilikom pristupanja istom trebate navesti broj članske iskaznice, ime i prezime, naziv fakulteta ili škole, broj telefona, e-mail, temu pretraživanja, stručno područje koje je navedeno te svrhu svojega zahtjeva. Također, rezultate možete preuzeti osobno u knjižnici ili vam mogu biti dostavljeni na mail.

Navedene su usluge dostupne svaki dan cijelu godinu, a odgovor se najčešće dobije u roku od 24 do 72 sata.

Trinaestogodišnjak osvojio titulu „Najčitatelja” s 221 pročitanom knjigom u 2023. godini


Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji provodi udruga SIK uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

FOTO: PIXABAY