LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studijski centar socijalnog rada

Što sve možeš s diplomom socijalnog rada? Saznaj na Danima karijera

Studentima će se približiti iskustva iz prakse i razvojni put karijera pojedinih sudionika, koji rade u različitim sektorima pružajući socijalne i druge usluge, a održat će se i Career Speed Dating.

Studentima će se približiti iskustva iz prakse i razvojni put karijera pojedinih sudionika, koji rade u različitim sektorima pružajući socijalne i druge usluge, a održat će se i Career Speed Dating.

Karijera socijalnog radnika u sustavu socijalne skrbi, organizacijama civilnog društva, na fakultetu, u socijalnom poduzetništvu, samo su neke od tema ovogodišnjih Dana karijera Studijskog centra socijalnog rada Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, čije će se otvorenje održati u utorak, 7. svibnja 2024. godine, s početkom u 10 sati u Dvorani III, na adresi Nazorova 51.

Upišite ovaj studij i steknite naziv specijalista konferencijskog prevođenja uz mogućnost stipendiranja


Uvodnim govorom prisutnima će se obratiti dekan Fakulteta prof. dr. sc. Ivan Koprić i predstojnica Studijskog centra socijalnog rada prof. dr. sc. Gordana Berc, nakon čega slijedi panel diskusija pod nazivom Karijera socijalnog radnika u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi te panel diskusija pod nazivom Karijera socijalnog radnika u neprofitnom sektoru. Ovogodišnji Dani karijera studenata Studijskog centra socijalnog rada, koji će se održati od 7. do 9. svibnja 2024. godine, otvoreni za studente sveučilišnog prijediplomskog studija socijalnog rada te za studente sveučilišnog diplomskog socijalnog rada i studente sveučilišnog diplomskog socijalnog rada socijalne politike, kao i za one koji su diplomirali u posljednjih godinu dana.

Zagrebačke odbojkašice viceprvakinje Europskih sveučilišnih igara, odbojkaši završili deseti


Studentima će se približiti iskustva iz prakse i razvojni put karijera pojedinih sudionika, koji rade u različitim sektorima pružajući socijalne i druge usluge, pri čemu će biti naglasak na potrebnim kompetencijama za obavljanje različitih unutar profesije socijalnog radnika. Razni paneli i radionice održat će se od 7. do 8. svibnja 2024. godine, dok je 9. svibnja 2024. godine rezerviran za Career Speed Dating – kratke individualne razgovore za posao s poslodavcima u trajanju do deset minuta.

Zagrebačko sveučilište ugostilo delegaciju iz Kine: nova suradnja na vidiku?


Više informacija, kao i program događaja, nalaze se na sljedećoj poveznici.

IZVOR: PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU
FOTO: PRAVNI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU