LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
5 STIPENDIJA

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuje stipendije studentima slabijeg ekonomskog statusa i bez roditeljske skrbi

Iznos pojedine stipendije iznosi 2.000 eura, a prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem aplikacije na mrežnoj stranici Zaklade.

Iznos pojedine stipendije iznosi 2.000 eura, a prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem aplikacije na mrežnoj stranici Zaklade.

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu objavila je javni natječaj za dodjelu pet (5) stipendija koje su namijenjene redovitim studentima prijediplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih prijediplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, stručnih prijediplomskih studija i stručnih diplomskih studija na Sveučilištu u Zagrebu, koji su slabijeg socijalno-ekonomskog statusa ili nemaju odgovarajuću roditeljsku skrb.

Iznos pojedine stipendije iznosi 2.000 eura, a prijave se primaju isključivo elektroničkim putem, putem aplikacije na mrežnoj stranici Zaklade. Studenti koriste svoj elektronički identitet u sustavu AAI@Edu.Hr, a prijaviti se mogu ovdje do 21. travnja 2023. do 12 sati.

Ova stipendija može biti vrlo korisna za studente koji se bore s financijskim poteškoćama i mogla bi pomoći u ostvarenju njihovih akademskih ciljeva. Stoga, svi zainteresirani studenti koji ispunjavaju uvjete natječaja trebaju podnijeti svoje prijave s potpunom dokumentacijom na vrijeme kako bi se imali priliku kvalificirati za stipendiju.
FOTO: UNSPLASH