LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijsko opismenjavanje

Zagrebački Ekonomski fakultet predstavlja novi edukativni pogram „BUDI FIN”

– Pozivamo sve mlade da se uključe u projekt i doprinesu svojoj sigurnijoj financijskog budućnosti! – poručuju s Ekonomskog fakulteta. 

– Pozivamo sve mlade da se uključe u projekt i doprinesu svojoj sigurnijoj financijskog budućnosti! – poručuju s Ekonomskog fakulteta. 

Povodom Svjetskog tjedna novca Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu predstavlja BUDI FIN – Financijski pismen i odgovoran – edukativni program financijske pismenosti za mlade www.budifin.hr. Uz to što u njegovu sklopu radi na financijskom opismenjavanju mladih, upoznaje ih s njihovim navikama u potrošnji i stavovima o novcu.  

– Pozivamo sve mlade da se uključe u projekt i doprinesu svojoj sigurnijoj financijskog budućnosti! Program je namijenjen mladima od 16 do 25 godina te im omogućuje upoznavanje vlastitih navika u trošenju i planiranju kroz provođenje istraživanja i personalizirane izvještaje. – ističu s Ekonomskog fakulteta

Neke od tema koje će pokriti u prvom ciklusu edukacija su: 
  • Što je važno znati o novcu?
  • Kako i zašto se ponašam s novcem? 
  • Što sve utječe na mene kada odlučujem kada i koliko trošiti? 
  • Kako se mogu unaprijediti? 
  • Kako voditi osobni proračun? 
  • Kako uvijek mogu štedjeti, bez obzira na to koliko imam novaca na raspolaganju?

– Nakon prijave na stranici www.budifin.hr  s mladima će se nastavit komunikacija putem ostavljenog e-maila. Prvi ciklus online edukacija održat će se u naredna dva mjeseca, a nakon toga će učenici biti obavješteni o daljnjem tijeku programa i nagradama sudionicima. – pojašnjavaju s Fakulteta.

Program provodi Ekonomski fakultet u Zagrebu uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja i pokroviteljstvo Raiffeisen Mirovinskog fonda. Može ga se pratiti i na društvenim mrežama – Facebook i Instagram
 
FOTO: PIXABAY