LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Za doktorski studij u Veroni pokriveni svi životni troškovi!

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!

Sveučilište u Veroni pruža vam priliku da provedete 36 mjeseci na doktorskom studiju. Rok za prijavu je 15. travnja 2018!

Ako ste završili diplomski studij i oduvijek vam je bila želja posjetiti Veronu ili nastaviti doktorski studij izvan Hrvatske, sada imate priliku to i ostvariti. Naime, Sveučilište u Veroni nudi 14 stipendija za doktorske studije za istraživače u sljedećim znanstvenim područjima:

  • Umjetnost i humanističke znanosti (Arts and Humanities)
  • Pravo i ekonomija (Legal and Economic Sciences)
  • Zdravlje i život (Health and Life Sciences)
  • Prirodne znanosti i inženjerstvo (Natural and Engineering Sciences).

Oni koji su svojevoljno boravili u Italiji radeći, studirajući i slično dulje od 12 mjeseci u posljednje tri godine, ili nisu završili diplomski studij, ili već imaju doktorat i više od 4 godine istraživačkog iskustva ne mogu se prijaviti jer ne ispunjavaju uvjete za prijavu. Ako ste jedni od onih koji ispunjavaju uvjete i prijavite se za stipendiju, ugovorom se obvezujete na period od 36 mjeseci. Ukoliko vas taj podatak ne straši, utoliko će vas još više usrećiti to da vam stipendija pokriva mjesečni džeparac od 2000 eura, troškove prijevoza od 600 eura mjesečno te mjesečni obiteljski džeparac od 150 eura za one koji već imaju svoje obitelji.

Poduzet će se i posebne mjere za studente s invaliditetom i specifičnim teškoćama u učenju, kao i za kandidate sa statusom izbjeglica i tražitelje azila, o čemu možete više saznati na poveznici.

Rok za prijavu je 15. travnja 2018, a dodatne informacije možete potražiti na poveznici ili se obratiti e-poštom na invite@ateneo.univr.it.

FOTO: FACEBOOK