LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagrada za uspjeh

Uspješnim učenicima i studentima podijeljeno više od 11 tisuća eura

Studenti i učenici s područja Grada Preloga koji su ostvarili izuzetne rezultate nagrađeni su prigodnom nagradom.

Studenti i učenici s područja Grada Preloga koji su ostvarili izuzetne rezultate nagrađeni su prigodnom nagradom.

Protekla akademska godina pokazala se izuzetno uspješnom za studente i učenike s područja Grada Preloga. Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek nagradio je njihov uspjeh u četvrtak, 28. prosinca, podijelivši im nagrade.
 


VEZANO: Hrebak: „Svi koji su se prijavili za stipendije Grada Bjelovara istu su i dobili“


 

Izniman trud novčano se nagrađuje


Učenici srednjih škola s područja Grada Preloga, koji su postigli iznimne rezultate u toku srednjoškolskog obrazovanja te oni koji su u školskoj godini 2022/2023. osvojili nagrade na međunarodnim, državnim, međužupanijskim i županijskim natjecanjima, piše eMeđimurje.

Objavljene konačne rang-liste: više od 23 tisuće novih studenata kreće na fakultete!Za stipendiju su stigle prijave iz Glazbene škole u Varaždinu, Srednje škole Prelog, Srednje škole Čakovec, Gimnazije Čakovec i Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Nagrađeno je ukupno 32 učenika, a iznos dodijeljenih nagrada ukupno iznosi 2640 eura.

Prvo zlato s Europskih sveučilišnih igara stiglo u džudu. Studenti briljirali i u kickboxingu


Dodijeljene su i nagrade za 24 studenta s područja Grada Preloga koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom svog akademskog obrazovanja, čiji je prosjek ocjena u akademskoj godini 2022/2023. bio isti ili veći od 4,3. 

Nagradu od 550 eura primilo je i šestero studenata koji su ostvarili iznimne rezultate tijekom svog školovanja u akademskoj godini 2022/2023.
IZVOR: E MEĐIMURJE
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA