LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZA BOLJE OBRAZOVNE PRILIKE

U tijeku natječaj za stipendije od 1750 kuna mjesečno!

UNIQA pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom na koji je moguće prijaviti se do kraja kolovoza.

UNIQA pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom na koji je moguće prijaviti se do kraja kolovoza.

UNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Na natječaj se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaju. UNIQA stipendiranjem promiče uključivost i aktivno podržava kvalitetno obrazovanje osoba s invaliditetom.

 

Na natječaju za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom bit će odabrano sedam stipendista koji će za vrijeme trajanja ugovora o stipendiranju u razdoblju od godine dana primati mjesečnu stipendiju u iznosu od 1.750,00 kuna za akademsku godinu 2022/2023.

 

Kandidati se mogu prijaviti najkasnije do 31. kolovoza na e-mail stipendiranje@uniqa.hr, a uz obveznu dokumentaciju koju trebaju priložiti uz prijavu prednost im mogu donijeti priloženi dokazi o postignućima u dosadašnjem školovanju, sudjelovanju na državnim ili međunarodnim natjecanjima na  području znanosti, umjetnosti ili sporta, preporuke nastavnika ili učitelja odnosno drugih stručnih osoba kao i dokaz o materijalnom statusu obitelji zbog kojeg je kandidatu otežan nastavak školovanja. Uvjeti natječaja objavljeni su na internetskim stranicama.

FOTO: PIXABAY