LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
NATJEČAJ OTVOREN DO 14. SRPNJA

U Splitu će se financirati studentski projekti iz sredstava ostvarenih od upisnina

Pravo prijave na natječaj imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu, kao i grupe studenata i pojedinci koji studiraju na tom sveučilištu.

Pravo prijave na natječaj imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu, kao i grupe studenata i pojedinci koji studiraju na tom sveučilištu.

Otvoren je natječaj za financiranje studentskih projekata na Sveučilištu u Splitu, prema odluci koju je donijelo Glavno povjerenstvo u skladu s Pravilnikom o raspodjeli sredstava ostvarenih od upisnina studenata i financiranju studentskih projekata.

Natječaj je otvoren od do 14. srpnja 2023., a ukupno sredstava namijenjenih za financiranje projekata iznosi 105 949,67 eura.

Pravo prijave na natječaj imaju studentske udruge registrirane pri Sveučilištu u Splitu, kao i grupe studenata i pojedinci koji studiraju na tom sveučilištu, pod uvjetom da zadovoljavaju uvjete definirane Pravilnikom. Međutim, neće biti financirani projekti onih udruga, grupa studenata i pojedinaca koji nisu dostavili račune i opravdali iznos dobiven na prethodnim natječajima. Također, projekti koji nisu zadovoljavajuće elaborirani ili imaju nerealni financijski plan neće biti uzeti u obzir. Troškovi bankarstva i knjigovodstva udruga također neće biti pokriveni.

Dodatno, studenti pojedinci i grupe studenata neće moći dobiti financiranje za nabavu računalne opreme poput prijenosnih računala, računala, mobilnih uređaja, pisača, printera, skenera ili fotoaparata. Osim toga, projekti koji ne posjeduju potpunu dokumentaciju bit će odbačeni bez razmatranja, a o tome će se brinuti nadležno povjerenstvo.

Financirat će se projekti iz sljedećih kategorija programa: kultura, umjetnost i sveučilišni mediji, znanost i tehnologija te studentski sport, a povjerenstvo će ocjenjivati prijavljene projekte u skladu s Pravilnikom koji možete pronaći ovdje.
FOTO: UNSPLASH