LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za stipendije

Studij u Južnoj Koreji uz bogatu stipendiju

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

Studentima se nudi iznimna prilika za stjecanje novih znanja i vještina u internacionalnom okružju nedaleko od Seoula.

Korejsko sveučilište Kangnam pod sponzorstvom Shimjeon fondacije daje opće stipendije za internacionalne studente. Stipendije su dostupne za tri studijska programa (jezični studij, dodiplomski studij i diplomski studij) od kojih kandidati mogu odabrati jedan. Stipendija pokriva sve troškove studenata, točnije troškove školarine, studentski dom, zdravstveno osiguranje pa čak i povratnu avionsku kartu za Republiku Koreju te mjesečni džeparac.

Sveučilište se nalazi u gradu Yonginu, samo 30 minuta vožnje autobusom od glavnog grada Seoula. Uzevši u obzir da se radi o privatnom studiju koji pohađa preko 12 000 studenata, neće biti teško pronaći zainteresirane suputnike. Iako je trenutno na Sveučilištu samo oko 300 sretnika iz zemalja izvan Koreje, sporazumijevanje ne bi trebalo biti problem jer stipendija pokriva i usavršavanje, odnosno učenje korejskog jezika.

Unatoč svim odricanjima koja stoje pred onime tko se odluči za ovaj veliki korak, nagrada će biti i više nego zadovoljavajuća. Uz priliku za suradnju koja vam omogućuje da postanete važna poveznica između dviju zemalja, dobit ćete i neprocjenjivo vrijedno internacionalno iskustvo. Ako to nije dovoljno dobro, tu je i vještina sporazumijevanja na jednom od sve važnijih jezika u internacionalnoj zajednici i poznanstava koja vam potencijalno može donijeti studij.

Sve informacije o prijavama za stipendiju pronađite na poveznici. Prijave se primaju do 16. siječnja 2017.

FOTO: PIXABAY