LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GOTOVINSKI KREDIT

Studentski krediti sve su traženiji, ali i povoljniji

Studenti u OTP banci mogu podignuti kredit u iznosu od 1 000 do 10 000 eura i rokom otplate od jedne do sedam godina, koji se isplaćuje u potpunosti na studentski tekući račun. Uvjeti kredita za korisnike jednog od besplatnih OTP studentskih paketa su povoljniji!

Studenti u OTP banci mogu podignuti kredit u iznosu od 1 000 do 10 000 eura i rokom otplate od jedne do sedam godina, koji se isplaćuje u potpunosti na studentski tekući račun. Uvjeti kredita za korisnike jednog od besplatnih OTP studentskih paketa su povoljniji!

Izvanredni ili redovni, na preddiplomskom, diplomskom ili poslijediplomskom, u Hrvatskoj ili inozemstvu... Kakav god vaš studentski status bio, popis je želja u najboljim danima života uvijek velik – tako i treba biti. Ali, kako bismo polako križali i ostvarivali stavke s tog popisa, predviđeni džeparac često nije dovoljan.

Ako želite živjeti punim plućima ili jednostavno pokriti svoje osnovne potrebe, tu je opcija gotovinskog kredita za studente koji je sve povoljniji, ali i traženiji među budućim visokoobrazovanim članovima društva.

Tako u OTP banci studenti imaju mogućnost podići gotovinski kredit u iznosu od 1 000 do 10 000 eura, na period od jedne do sedam godina, koji se isplaćuje u potpunosti na studentski tekući račun. To znači da s cjelokupnim iznosom kredita možeš upravljati sam i trošiti novac na ono što najviše voliš ili ti je potrebno – od školarine, smještaja, izlazaka i partijanja ili putovanja s ekipom. Na tebi je kako ćeš upravljati budžetom.

Koji su uvjeti gotovinskog kredita i što je on zapravo?

Svatko od nas barem je jednom uz sve vještine raspodjele novca došao u situaciju da mu je ponestalo sredstava za neke ozbiljnije stvari, naročito ako postoji rok plaćanja. Bilo da je riječ o plaćanju parcijale, odlasku na Erasmus razmjenu ili kupnju prijevoznog sredstva (bicikl, električni romobil ili manji auto), u takvim situacijama gotovinski kredit rješenje je iz snova i spas u zadnji čas.

OTP banka pripremila je posebne uvjete za studente, a korisnicima besplatnih studentskih paketa kao što su OTP Indeks ili OTP e-Indeks nude još povoljnije uvjete studentskog gotovinskog kredita, kao što su niža kamatna stopa ili besplatno odobravanje kredita.

Želim znati više!

Hoće li studentski kredit riješiti neki tvoj problem? Ako hoće, onda si na pravom mjestu. Super stvar kod OTP gotovinskog kredita je što ga možeš potrošiti na što god želiš, ali molimo te – pametno sa svakim eurom. Ovdje zatraži povratni poziv djelatnika OTP banke i informiraj se o svemu što te zanima.

Ponavljamo, pametno s novcem i da, sretno sa studentskim obavezama!

FOTO: PIXABAY