LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Studentima strojarstva nudi se prilika za stipendiju i stručnu praksu iz područja automobilske industrije

Nudi se stipendija koja će biti od velike koristi studentima strojarstva.

Nudi se stipendija koja će biti od velike koristi studentima strojarstva.

Tvrtka LTH Metalni Lijev nudi stipendiju studentima koji studiraju na nekom od fakulteta iz područja strojarstva. Uz novčanu potporu tijekom studiranja, dobitnici stipendije moći će u ovoj uspješnoj tvrtki koja se već dugi niz godina bavi proizvodnjom za automobilsku industriju obaviti i stručnu praksu. Ne smijemo zaboraviti ni mogućnost zaposlenja nakon završenog fakulteta.

Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na poveznici. U kategoriji employment type označite opciju scholarship ili pošaljite potrebne obrasce na adresu: LTH Metalni lijev d.o.o., Benkovačke bojne 21, 23 420 Benkovac. Svaka prijava mora sadržavati CV, zamolbu, svjedodžbu prethodno završenog razreda odnosno godine te potvrdu o upisu u akademsku godinu 2019/2020. Ako ste u dosadašnjem školovanju osvojili i nekakva priznanja i pohvale za svoj uspjeh, prijavi svakako priložite i njih.

Prijave su otvorene do 30. rujna 2019. godine, a kandidati će rezultate natječaja saznati do 15. listopada. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona 023/684-828.

FOTO: PIXABAY