LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski poslovi

Studentima na raspolaganju brojni oglasi za posao na moru, ponude ima i drugdje

Sastavili smo popis od 7 aktualnih oglasa za studentske poslove na Jadranskoj obali i u drugim dijelovima Hrvatske.

Sastavili smo popis od 7 aktualnih oglasa za studentske poslove na Jadranskoj obali i u drugim dijelovima Hrvatske.

Pod rubrikom Poslovi na portalu Studentski.hr može se pratiti aktualna ponuda studentskih poslova. Izdvajamo nekoliko trenutno aktualnih oglasa sa satnicama od minimalne prema onoj nešto većoj.

Administrativni poslovi, Zagreb, 27 kn/h

Müller traži studente/ice za administrativne poslove u nabavi, ali potrebno je znanje slovenskog i njemačkog jezika te osnovno znanje u MS Officeu. Radilo bi se između 20 i 40 sati tjedno, a raspored bi se slagao prema dogovoru. Više informacija objavljeno je ovdje.

Vozač B kategorije, Split, 27 kn/h

Traži se student star minimalno 21 godinu koji bi položio taxi ispit i koji bi radio u dvije smjene. Detalji su dostupni u oglasu.

Pisanje tekstova, PR članaka i FB  planova, rad od kuće, 29 kn/h

Idoneus d.o.o. traži studenta koji bi radio od kuće i pisao PR članke, radio Facebook planove i uređivao profile poslovnih subjekata na portalu MojKvart.hr. Potrebno je kvalitetno pismeno i usmeno izražavanje, a poželjno je i iskustvo u pisanju tekstova. Više je objavljeno ovdje.

Punjač/ica polica, Šibenik, 30 kn/h

Do 21. travnja otvorene su prijave za radno mjesto punjača/ice polica u Zvijezdi. Posao bi se, prema oglasu, odrađivao ponedjeljkom, srijedom i petkom po 6 sati dnevno. Oglas je dostupan na poveznici.

Rad u skladištu, Sinj, 30 kn/h

Violeta d.o.o. traži dvije osobe za prikupljanje, slaganje i sortiranje robe. Prema oglasu, posao bi krenuo od 15. svibnja, a natječaj je otvoren do 22. travnja. Više informacija nalazi se ovdje.

Telefonski operater na talijanskom jeziku, Medulin (od kuće), 30 kn/h

MODUS OPERANDI d.o.o. traži deset studenata koji bi radili kroz cijelu godinu, a posao bi se odrađivao od kuće. Radno je vrijeme fleksibilno. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.

Trener, kamp Stobreč, 40 kn/h

Traži se student koji bi vodio pilates i yogu online na engleskom jeziku. Natječaj je otvoren do 25. travnja 2021. godine. Više informacija dostupno je ovdje.
FOTO: PEXELS