LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Slavonskim studentima dodjeljuje se stipendija od 10 tisuća kuna

Ukupno se dodjeljuje 10 stipendija u godišnjem iznosu od 10 000 kuna izvrsnim studentima i studentima iz podzastupljenih i ranjivih skupina.

Ukupno se dodjeljuje 10 stipendija u godišnjem iznosu od 10 000 kuna izvrsnim studentima i studentima iz podzastupljenih i ranjivih skupina.

Veleučilište u Požegi raspisalo je natječaj za dodjelu stipendija redovitim studentima za akademsku godinu 2020/2021.

Stipendije se dodjeljuju u dvije kategorije: za izvrsnost te podzastupljenim i ranjivim skupinama u godišnjem iznosu od 10 000 kuna

Ukupno se dodjeljuje 10 stipendija, od čega četiri najboljim studentima na stručnim studijima Društvenog odjela, odnosno studentima računovodstva, trgovine, upravnog studija, trgovinsko poslovanje. Podzastupljenim i ranjivim skupinama dodjeljuje se preostalih šest stipendija.

Pravo prijave na natječaj imaju redoviti studenti na 2. ili 3. godini stručnog studija, studenti koji su u akademskoj godini 2019/2020. ostvarili najmanje 55 ECTS bodova, oni koji imaju minimalan težinski prosjek ocjena 3,500, oni koji su prvi put upisali godinu, koji nisu upisali mirovanje studentskih obveza u tekućoj akademskoj godini, kao i oni koji nisu prešli s drugih visokih učilišta ili ne primaju državnu stipendiju.

Detaljnije o natječaju i uvjetima stipendiranja moguće je pronaći na poveznici.
FOTO: PIXABAY