LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za stipendije Sveučilišta u Zagrebu

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a ukupan iznos svake od njih po jednom je studentu 10 tisuća kuna. Prijave su moguće do 19. ožujka u ponoć.

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2017/2018. Ukupno će ih primiti 410 kandidata.

Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije:

  • A. Stipendije za izvrsnost – studentima koji se nalaze u 10 posto najuspješnijih studenata na studijskom programu za koji se prijavljuju (350 stipendija)
  • B. Stipendije studentima koji studiraju nastavničke studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike (40 stipendija)
  • C. Stipendije uspješnim studentima sportašima (10 stipendija)
  • D. Stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa (100 stipendija)

Sve su kategorije namijenjene redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti se mogu prijaviti za stipendiju u samo jednoj kategoriji. Ukupan je iznos svake od njih 10 tisuća kuna. Prijave traju do 19. ožujka u ponoć, a studenti se prijavljuju isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu koristeći svoj elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr.

Detaljne informacije možete pronaći u tekstu natječaja, a za sva dodatna objašnjenja možete se obratiti na mail adresu: stipendije@unizg.hr ili na telefon 01/4564 217. 

FOTO: STUDENTSKI.HR