LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UZ OTP KUPI ŠTO ŽELIŠ

Pripremite se za sezonu blagdanskih popusta na vrijeme

Ako ste se zaželjeli kupovine u ovom predblagdanskom raspoloženju, sad je idealna prilika jer popusti vrište sa svih strana. U nastavku otkrijte kako kupovati još efikasnije i uz veće pogodnosti.

Ako ste se zaželjeli kupovine u ovom predblagdanskom raspoloženju, sad je idealna prilika jer popusti vrište sa svih strana. U nastavku otkrijte kako kupovati još efikasnije i uz veće pogodnosti.

Crni petak ili Black Friday, prvi dan nakon američkog Dana zahvalnosti i u našoj se kulturi polako uvriježio kao početak blagdanskog shoppinga. Trgovci su već pripremili posebne ponude i velike popuste pa nije ni čudo da je kraj studenog postao poznat kao vrijeme dobrih prilika za blagdanske, ali i veće kupovine koja uvijek čekaju neka „povoljnija“ vremena.

 

Vrijeme popusta trgovci vole protegnuti na više od jednog petka i omogućiti povoljnije cijene tijekom desetak dana, tako da ste sigurno već imali priliku vidjeti neke najave popusta i „na pik“ staviti nove tenisice, majicu, ili pak televizor za Svjetsko prvenstvo, malo bolji laptop ili mobitel. Ako ste nešto od toga zaželjeli, svoju kupovinu možete ostvariti uz potpuno besplatan e-Indeks paket OTP banke.

 

Studentski e-Indeks paket možete ugovoriti potpuno digitalno, bez odlaska u poslovnicu i nepotrebno čekanje u redovima. Uz njega je otvaranje i vođenje studentskog tekućeg i žiro računa besplatno, a ako se odlučite iskoristiti popuste ove sezone blagdanskih akcija, uz OTP e-Indeks dobit ćete besplatnu upisninu i članarinu za Visa web prepaid karticu s kojim su internetske kupovine jednostavne i sigurne. Uz ovaj paket dobit ćete i pristup besplatnom programu vjernosti OTPetica, u kojem uz jednostavne i zabavne izazove skupljate bodove koji se mogu zamijeniti za kul nagrade kod više od 40 partnera OTP banke - poklon bonove i popuste kod raznih partnera – od odjeće i obuće, kozmetike do zabave ili sporta i kulture. Tako, na primjer, možete osvojiti poklon bonove u iznosima do 100 kn (13,27 EUR) u Dm-u, Konzumu i eKupi trgovini, CineStar poklon bonove do 300 kn (39,82 EUR) ili pak popuste na vožnje s Flixbusom. Do kraja ove godine ugovaranjem e-Indeks paketa i registracijom u OTPeticu istog dana automatski dobivate dodatnih 1000 bodova, što je dovoljno da ugrabite neku od ovih lijepih nagrada. 

 

Ako ste se zaželjeli Black Friday shoppinga, OTP banka je tu da vam pomogne ostvariti želje. Na web stranici OTP banke možete pronaći sve pogodnosti koje vam donosi otvaranje besplatnog studentskog paketa.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA