LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Društveno-odgovorni projekt Poslovnog dnevnika

Prijavite studentski projekt i zaradite do 63 000 kuna

Svi će sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima te mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta.

Svi će sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima te mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta.

Poslovni dnevnik i ove godine organizira projekt Hrvatska pamet Hrvatskoj s ciljem nagrađivanja izvrsnosti hrvatskih studenata, ali i poticanja njihovog lakšeg uključivanja u sustav nacionalne ekonomije.

Hrvatska pamet Hrvatskoj natjecanje je studentskih razvojnih projekata. Cilj natjecanja jest prezentirati ideje, znanja i sposobnosti hrvatskih studenata pretočene u konkretne projekte vezane na tri osnovna tematska smjera nacionalne razvojne strategije. Nakon veoma uspješne prošle godine, gdje je u projektu sudjelovalo preko 300 studenata, isto se očekuje i sada.

Od studenata se traži produciranje pisanog projektnog rada na jednu od tri teme: Inovativna Hrvatska, Poduzetna Hrvatska i Izvorno Hrvatsko. Na natječaj se mogu prijaviti studenti od 18 do 27 godina. Rad mogu pisati samostalno ili u grupi do 3 osobe.

Prijavljeni projekti ne moraju nužno biti iz sfere biznisa, ali se očekuje da u projektnoj dokumentaciji bude jasno prikazan njihov financijski aspekt, odnosno njihova šira ekonomska održivost i/ili mjerljivi društveni benefiti. Posebno će se vrednovati originalnost ideje te preciznost razrade plana njezine realizacije. Svaki projekt može biti prijavljen u samo jednoj od navedenih kategorija.

Tri najbolja rada (po jedan u svakom tematskom zadatku) bit će nagrađena novčanim nagradama na potrošačkoj kartici u iznosu od 21 000 kuna, dok će svi sudionici dobiti priliku institucionalizirane demonstracije vlastitih znanja i sposobnosti zainteresiranim poslodavcima te mogućnost za stjecanja novih znanja iz segmenta projektnog menadžmenta koje će im omogućiti Poslovni dnevnik, u suradnji s partnerima, tijekom trajanja projekta.

Više informacija o natječaju i prijavama saznajte na službenim mrežnim stranicama. Dodatne upite možete poslati na e-mail hph@poslovni.hr.

FOTO: STUDENTSKI.HR