LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski smještaj u Zagrebu

Potpora studentima podstanarima: objavljena je rang lista onih koji su ostvarili pravo na jednokratnu subvenciju

Uvjete natječaja zadovoljilo je njih 218 te će njima, nakon što potpišu ugovor, biti uplaćena jednokratna novčana subvencija.

Uvjete natječaja zadovoljilo je njih 218 te će njima, nakon što potpišu ugovor, biti uplaćena jednokratna novčana subvencija.

Studentski centar u Zagrebu, u suradnji sa Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, u siječnju je studentima, koji studiraju u Zagrebu ili Zagrebačkoj županiji, poslalo Javni poziv vezan uz subvenciju boravka u privatnom smještaju. Iznos od 248,86 eura bit će isplaćen svim studentima koji su ispunili sve uvjete natječaja za studentski dom, ali im isti nije dodijeljen zbog potkapacitiranosti smještaja.

Prema objavljenom Javnom pozivu, subvencija je trebala ići na račune 928 studenata, no prijavilo se njih tek 418. Uvjete natječaja zadovoljilo je njih 218 te će njima, nakon što potpišu ugovor, biti uplaćena jednokratna novčana subvencija.

Studenti koji su ostvarili pravo na potporu za smještaj studenata u privatnom smještaju (subvencija) zaključit će ugovor o međusobnim pravima i obvezama sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Ugovori će se potpisivati od 7. do 24. veljače 2023. godine u Poslovnici za smještaj (Savska cesta 25) u vremenu od 8 do 15 sati, svaki dan (osim subote, nedjelje i blagdana). Studenti koji ne potpišu ugovor do navedenog datuma smatrat će se da su odustali od subvencije - stoji na stranici Studentskog centra.
 

Uvid u rang listu dostupan je ovdje.
FOTO: PIXABAY