LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
FELU MBA studij

Otvoren natječaj za stipendije za studij na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani

Studenti Ekonomskog fakulteta, koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete, imaju priliku provesti godinu dana na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stipendija iznosi 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018.

Studenti Ekonomskog fakulteta, koji zadovoljavaju sve potrebne uvjete, imaju priliku provesti godinu dana na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani. Stipendija iznosi 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018.

Studenti ekonomskog fakulteta zasigurno su se bar jednom našli u situaciji kada im je postavljeno pitanje zašto su upisali baš taj fakultet kada ga toliko studenata pohađa. Istina je da popriličan broj studenata studira na ovome fakultetu, ali brojka nije jednako velika kada je riječ o studentima koji zaista imaju ogromnu ljubav prema tome području i koji daju sve od sebe kako bi uspjeli te se bavili onime u čemu uživaju. Upravo takvi studenti imaju priliku ljestvicu postaviti vrlo visoko te svoje iskustvo dovesti na vrlo visoku razinu zahvaljujući mogućnosti pohađanja prve godine FELU MBA studija.

Riječ je o pohađanju Ekonomskog fakulteta u Ljubljani, što je moguće ostvariti prijavom na natječaj koji zahtijeva da sudionici imaju minimalno tri godine značajnog radnog iskustva, odlično vladaju engleskim jezikom te da su završili odgovarajući preddiplomski studij. Svi zainteresirani moraju ispuniti upisnicu, podnijeti prijavni obrazac te dostaviti svu potrebnu dokumentaciju koja potvrđuje da zadovoljavaju navedene uvjete. Kandidati dobivaju bodove na temelju akademskih kvalifikacija, iskustva u vođenju, međunarodnog utjecaja, intervjua, preporuka / dodatnog treninga, kao i nagrada.

Ako želite iskusiti kako je to studirati ono što već studirate, ali u drugoj državi, ovo je savršena prilika jer nećete morati daleko od Lijepe naše. Odabranim kandidatima bit će osigurana stipendija od čak 4000 eura, a prijave traju do 30. rujna 2018. Više o samoj stipendiji, ali i prijavi, možete pronaći na linku.

FOTO: PIXABAY