LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave do 18. ožujka

Otvoren natječaj za stipendije mađarske vlade

Vlada Republike Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijave je 18. ožujka.

Vlada Republike Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2016/2017. Rok za prijave je 18. ožujka.

Vlada Republike Mađarske raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima društvenih, humanističkih, prirodnih i tehničkih znanosti. Rok za prijavu je 18. ožujka, a prijaviti se mogu studenti svih razina studija. 

Studenti preddiplomskih i diplomskih studija na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj moraju imati završena barem dva semestra, a prednost imaju studenti mađarskog jezika i književnosti te studenti medicine, stomatologije, farmacije i ostalih integriranih sveučilišnih studija. Trajanje stipendije je od 3 do 10 mjeseci. 

Za studente poslijediplomskih i poslijedoktorskih studija trajanje stipendije je od 1 do 10 mjeseci. Također, moguće se prijaviti i za ljetne tečajeve u trajanju od 2 do 4 tjedna. 

Detaljnije informacije o stipendijama i prijavi na iste dostupne su na službenoj stranici, a obrazac za prijavu možete skinuti ovdje. Ispunjeni obrazac šalje se Agenciji za mobilnost, a njihovu adresu i još poneke korisne informacije možete pronaći ovdje

FOTO: MY WEB ROOM BLOG