LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Potpora Zaklade Sveučilišta u Rijeci i Studentskog zbora

Otvoren fond SIZIF za znanstveno-istraživačke djelatnosti studenata

S ukupno 30 tisuća kuna financiraju se provedba znanstvenog istraživanja, znanstveno publiciranje te aktivno sudjelovanje na skupu.

S ukupno 30 tisuća kuna financiraju se provedba znanstvenog istraživanja, znanstveno publiciranje te aktivno sudjelovanje na skupu.

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci raspisali su natječaj Fonda SIZIF kojim potiču i podupiru studente u znanstveno-istraživačkoj djelatnosti. Osigurano je ukupno 30 tisuća kuna – pojedinoj prijavi mogu se dodijeliti maksimalno 3 tisuće kuna, a pojedinom prijavljenom maksimalno 10 tisuća kuna tijekom godine (za više prijava). 

– Cilj je pružiti potporu u procesu edukacije i usavršavanja, kao i pripremi za nositelje inovacija. – ističu. 

Fond je otvoren za studente svih znanstvenih razina i područja preddiplomskog, diplomskog, integriranog sveučilišnog ili stručnog studija te specijalističkog diplomskog stručnog studija Sveučilišta u Rijeci. Financiraju se tri kategorije: provedba znanstvenog istraživanja, znanstveno publiciranje te aktivno sudjelovanje na skupu.

– Fond je kontinuirano otvoren za prijavu u provedbenoj godini, odnosno do 1. prosinca 2021. Prijave i prateća dokumentacija dostavljaju se preko Zakladinog e-sustava prijava i zemaljskom poštom u jednom primjerku (zaključana prijava i datum poštanskog žiga). – pojašnjavaju iz Zaklade.

Kompletan tekst natječaja objavljen je na poveznici.

FOTO: PIXABAY