LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj

OTP banka d. d. nagrađuje najbrže i najsretnije studente!

Uvjeri se da je paket OTP Indeks jedini studentski paket koji ti treba za vrijeme studiranja i prijavi se u razdoblju od 17. 5. do 30. 6. 2021. za sudjelovanje.

Uvjeri se da je paket OTP Indeks jedini studentski paket koji ti treba za vrijeme studiranja i prijavi se u razdoblju od 17. 5. do 30. 6. 2021. za sudjelovanje.

Do 30. 6. 2021. možeš se prijaviti za sudjelovanje u cool nagradnom natječaju koji provodi portal Studentski.hr u suradnji s OTP bankom d. d. i u stilu dočekati ljeto s 300 kuna na Visa web prepaid kartici OTP banke d. d.!


200 kuna za otvaranje paketa OTP Indeks


Uvjeri se da je paket OTP Indeks jedini studentski paket koji ti treba za vrijeme studiranja i prijavi se u razdoblju od 17. 5. do 30. 6. 2021. za sudjelovanje. Sve što trebaš napraviti jest biti među prvih 100 studenata te u bilo kojoj poslovnici OTP banke d. d. otvoriti paket OTP Indeks i automatski osvajaš 200 kuna na Visa web prepaid kartici OTP banke d. d.!

Prilikom otvaranja paketa u poslovnici OTP banke d. d. potrebno je prikazati vaučer koji ćeš dobiti na svoju mail adresu nakon prijave! 

Studenti koji ispune uvjet, nagradu osvajaju najkasnije 10 dana nakon otvaranja paketa OTP Indeks. 

Ali to nije sve! Prvih 100 prijavljenih može osvojiti i dodatnih 100 kuna za prijavu u programu vjernosti OTPetica, a prijaviti se trebaš najkasnije do 30. 6. 2021. Tako je, ukupno možeš osvojiti čak 300 kuna na Visa web prepaid kartici OTP banke d. d.!

Studenti koji su ispunili uvjet dodatnu nagradu osvajaju najkasnije 31. 7. 2021. 

Pravila nagradnog natječaja u cijelosti su dostupna na poveznici.


Dodatnih 300 bodova u programu vjernosti OTPetica


Svi oni koji ne uspiju biti među prvih 100 onih koji će otvoriti paket OTP Indeks ne moraju očajavati! Naime, OTP banka d. d. nagrađuje sve, pa tako za sve one koji se prijave za sudjelovanje za vrijeme trajanja natječaja osigurane su dodatne nagrade u vidu dodatnih 300 bodova u programu vjernosti OTPetica!

OTPetica je potpuno besplatan program vjernosti kojem se pristupa putem internet ili mobilnog bankarstva, a bodovi se skupljaju rješavanjem zanimljivih izazova. Prikupljeni bodovi mogu se zamijeniti za super pogodnosti i nagrade kao što su: dm i Konzum bonovi, Wolt popust za narudžbu hrane, popust na Flixbus karte, popust u FABUspot parfumerijama i mnogi drugi, među kojima svatko pronađe nešto za sebe, pa ćeš sigurno i ti!  

U paketu OTP Indeks potpuno je besplatno i korištenje usluga mobilno i internet bankarstvo putem kojih je moguće pristupiti OTPetici, inovativnom i jedinstvenom programu vjernosti u kojem se, rješavajući zanimljive izazove, skupljaju bodovi koji se mogu zamijeniti za super pogodnosti i nagrade. 

Studenti koji su ispunili uvjet dodatne bodove osvajaju najkasnije 31.07.2021.


Studiraj bezbrižno uz paket OTP Indeks i ne brini o financijama!


Bilo da si na početku faksa ili na završnim godinama, paket OTP Indeks svakom studentu osigurava potpuno besplatan studentski paket u kojem će svatko pronaći nešto za sebe – bez obzira voliš li više otići osobno do poslovnice banke ili si fan online bankarstva.

Osim što ti je omogućeno besplatno korištenje paketa tijekom cijelog studija, možeš doći i do brojnih drugih pogodnosti poput povoljnih studentskih gotovinskih kredita.
FOTO: OTP BANKA D.D.