LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
BUVLJAK

Opremite svoj ormar za ljetne festivale na velikom buvljaku i pritom zaradite

Posjetite veliki buvljak second-hand ljetne odjeće i pronađite „funky” modne kombinacije za ljeto.

Posjetite veliki buvljak second-hand ljetne odjeće i pronađite „funky” modne kombinacije za ljeto.

Ljeto je iza ugla, a još niste stigli obaviti ljetni šoping ili želite podebljati studentski budžet i pritom isprazniti policu ormara? Najs buvljak u subotu, 17. lipnja od 11 do 18 sati u dvorištu AKC Medika, organizira veliki buvljak muške i ženske second-hand ljetne party odjeće. Ulaz je besplatan svim posjetiteljima koji su u potrazi za modnim kombinacijama za nadolazeće ljetne festivale. 

Na buvljaku će sudjelovati 15-ak izlagača muške i ženske vintage i second-hand odjeće party asortimana, među kojima možeš biti i ti. Kotizacija iznosi 10 eura po poziciji/štenderu, a možeš se prijaviti na poveznici. 

Nakon buvljaka slijedi izložba fotografija, a zatim u 21:30 počinje PK 100., tematski party koji će se odvijati na dva floora (Attack i Surogat) i trajati do 6 sati ujutro. Publiku će zabavljati Stankoff B2B Kobali, Tabula, Eva K. B2B Fleka, Alek Bošković (BG), Mata Dalmata, Vitamin Disco te gosti iznenađenja. Izlagači dobivaju popust na ulaznicu za party (kotizacija + ulaznica = 18 eura). 

Više o programu i aktivnostima možete pogledati ovdje.
 

FOTO: UNSPLASH