LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Stigli rezultati: oko 100 zagrebačkih studenata ostvarilo pravo na stipendije u visini od 4000 kuna

Objavljen je prijedlog rang-liste stipendista Grada Zagreba. Prigovori se podnose do 23. prosinca.

Objavljen je prijedlog rang-liste stipendista Grada Zagreba. Prigovori se podnose do 23. prosinca.

Povjerenstvo za dodjelu Stipendije Grada Zagreba donijelo je prijedlog liste studenata za dodjelu stipendija Grada Zagreba za izvrsnost za akademsku godinu 2020/2021. U području znanstveno-istraživačkih studija među dobitnicima su navedena imena 97 studenata, a u području umjetničkih studija njih 4. Popis možete pronaći na poveznici.

Iznos stipendije, prema informacijama sa službene web-stranice Grada Zagreba, utvrđuje se s obzirom na prosječni neto iznos plaće u Zagrebu od siječnja do kolovoza u iznosu od 40% za učenike, 55% za studente i 65% za doktorande. Stoga, sukladno podacima o plaći dostupnima na poveznici, studente očekuje oko 4000 kuna.
 
Kandidati mogu podnijeti prigovor na Prijedlog liste u roku od 8 dana od objave, odnosno najkasnije do 23. prosinca. Moguć je i uvid u dokumentaciju svakoga dana od 8 do 15 sati u Uredu za demografiju u Zagrebu, na adresi Vodnikova 14, uz najavu na telefonski broj: 6166 342.

Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresi: Ured za demografiju, Vodnikova 14, 10 000 Zagreb, s naznakom: prigovor na Prijedlog liste studenata za dodjelu Stipendije Grada Zagreba za izvrsnost.
FOTO: PIXABAY