LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Oglasi za posao

Od inventure do sezonca – evo koji se sada studentski poslovi nude

Donosimo 5 oglasa različita karaktera iz naše baze studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske.

Donosimo 5 oglasa različita karaktera iz naše baze studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske.

Pojedini fakulteti odlučili su se za zadržavanje online nastave sve do kraja zimskog semestra što dijelu studenata ostavlja više vremena za odrađivanje studentskog posla, no da bi ga radili, najprije moraju pronaći oglas za sebe u trenutno nešto oskudnijoj ponudi.

Kako bismo olakšali potragu za poslom, izdvajamo nekoliko trenutnih oglasa iz rubrike Poslovi na portalu Studentski.hr, gdje redovito možete pratiti našu bazu studentskih poslova. Za neke poslove čak ne morate biti u mjestu studiranja jer se studenti traže diljem Hrvatske.

Inventura u New Yorkeru, TC Joker, 26,56 kn/h

Splitski New Yorker traži 10 studenata/studenticu za skeniranje i brojenje artikala od 18. siječnja 2021. godine uz radno vrijeme prema dogovoru. Više pronađite na poveznici.

Promocija donatorskog programa Smjehonoše, Zagreb, 27 kn/h

Traže se vedri i komunikativni studenti i studentice koji bi promovirali program Smjehonoše putem direktne komunikacije s građanima i donatorima te bi ih upoznali s misijom Udruge i programima koje provode. Cilj je, između ostaloga, upoznati ljude s klaunovima doktorima. Radno je vrijeme fleksibilno, a plaća redovita. Više pronađite ovdje.

Suradnik za digitalni marketing i grafički dizajn, Zagreb (i od kuće), 27 kn/h

Sportyn traži studenta ili studenticu sa znanjima i vještinama u području marketinga, društvenih medija i grafičkog dizajna koji žele stvoriti karijeru u svijetu online komunikacije. Radno je vrijeme prema dogovoru, a postoji i mogućnost povremenog rada od kuće. Popis potrebnih znanja i vještina možete pronaći ovdje.

Prodajni savjetnik za Tomato proizvode i usluge, Karlovac, 27 kn/h

SE-MARK d.o.o. traži 6 studenata/studentica za ranije navedeni posao uz radno vrijeme 4 – 6 sati na duži period s početkom od 1. veljače 2021. Detalje pronađite u oglasu.

Animator u tematskoj predstavi, Funtana, 28 kn/h

Zabavni park Dinopark u Istri traži kreativne, zabavne i motivirane studente animatore za pripreme za nadolazeću sezonu. Riječ je o pripremi i izvedbi tematskih predstava, nošenju tematskih kostima te upravljanju raznim zabavnim radnjama uz radno vrijeme od 10 do 18 sati. Detaljnije vidite na poveznici.
FOTO: PIXABAY