LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Stipendije za STEM-područja

Objavljen popis studijskih programa u STEM-područjima za koje se dodjeljuje stipendija

Objavljen je Izvadak studijskih programa u STEM-područjima znanosti koji će biti dodatno provjeren početkom akademske godine.

Objavljen je Izvadak studijskih programa u STEM-područjima znanosti koji će biti dodatno provjeren početkom akademske godine.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Izvadak studijskih programa u STEM-područjima znanosti u svrhu dodjele državnih stipendija u prioritetnim područjima (STEM) u akademskoj godini 2020/2021.

Prema informacijama koje je objavio MZO, izvadak studijskih programa u STEM-područjima znanosti sadrži samo one studijske programe čiji studenti mogu konkurirati za ostvarivanje prava na državnu stipendiju u skladu s Pravilnikom o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovnih studenata na državnu stipendiju u STEM-područjima znanosti (Narodne novine, broj 78/2018.).
– Početkom akademske godine, nakon dodatne provjere popisa studijskih programa s visokim učilištima, Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavit će ažuriranu inačicu Izvatka studijskih programa u STEM-područjima znanosti. – priopćio je MZO.
Popis je dostupan na poveznici.
FOTO: PIXABAY