LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTP Virtualni savjetnik

Kraj rokova – vrijeme za šoping i putovanja?

Sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke zatrpali ste pitanjima o kupovini na rate, limitima na karticama i troškovima u inozemstvu – donosimo odgovore na sva vaša pitanja!

Sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke zatrpali ste pitanjima o kupovini na rate, limitima na karticama i troškovima u inozemstvu – donosimo odgovore na sva vaša pitanja!

Nazire se kraj ispitnim rokovima, a sandučić Virtualnog savjetnika OTP banke zatrpali ste pitanjima o kupovini na rate, limitima na karticama i troškovima u inozemstvu. I drago nam je to vidjeti – vrijeme je da se opet vratite u onaj radosniji dio studentskog života, koji uključuje zabavu, izlaske, putovanja i sve drugo što mladi vole. :P

U nastavku donosimo najvažnije informacije koje će vam omogućiti jednostavnije i sigurnije financije. Kad je u pitanju kupovina na rate, kreditne kartice OTP banke omogućuju odgodu plaćanja. Te kartice možete koristiti i za kupovinu preko interneta, odnosno telefonsku ili katalošku kupovinu. Sve detalje i uvjete provjerite ovdje. Najpovoljnija opcija za izvršavanje uplata i plaćanje u inozemstvo je uslugom internetskog bankarstva, a naknada će se naplatiti sukladno Naknadama OTP banke za transakcijske račune, usluge platnog prometa i online bankarstva, koje možete pogledati ovdje.

Iznos naknade ovisi o valuti te o kanalu uplate, odnosno želite li uplatu izvršiti u poslovnici ili internetskim bankarstvom. Povoljnije naknade ostvarujete za uplate internet bankarstvom. Više informacija o deviznom računu i popratnim pogodnostima pronađite ovdje. Ako se trošak odnosi na podizanje gotovog novca karticama OTP banke, naknade ovise o vrsti kartice koja je propisana Tarifnikom. OTP banka ne naplaćuje naknadu za podizanje gotovog novca debitnim karticama banke na bankomatima OTP Grupe u inozemstvu.

Kad smo kod internet bankarstva, ta usluga omogućava vam da online ugovorite i pregledate razne vrste trajnih naloga! A pitali ste i za aktivaciju m-tokena, pa dajemo na znanje da nema naknade ni za ugovaranje niti za korištenje usluge m-token.

Ako se pitate što vam treba da otvorite račun u OTP banci – možete to učiniti i online. Popunite online zahtjev, pripremite osobnu iskaznicu i potvrdu o studiranju te mobitel ili računalo preko kojega ćete obaviti videopoziv s agentom u svrhu identifikacije. Uz račun ćete dobiti i besplatan studentski paket OTP e-Indeks u kojem dobivate i brojne pogodnosti! Što se tiče kartice, vrijeme izrade je promjenjivo, ali ako izaberete dostavu u poslovnicu banke, dobit ćete obavijest čim bude spremna za preuzimanje!

I za kraj – limiti. Dnevni limit pologa na uplatnim bankomatima iznosi 4000 EUR, bez naknade. Više informacija i popis lokacija uplatnih bankomata pronađite na sljedećoj poveznici. Dnevni limiti na karticama mogu se promijeniti na vaš zahtjev, i to pozivom Kontakt centru OTP banke, na besplatni broj telefona 0800 21 00 21.

Ako imate još bilo kakvih pitanja, Virtualni savjetnik OTP banke čeka da mu pišete.

FOTO: PEXELS