LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski život

Korisne i jeftine ideje za božićne poklone

Stižu oni dani kad muku mučite s idejama za poklone dragim ljudima. Možda vam pomognu fora i financijski pristupačne ideje koje donosimo u tekstu!

Stižu oni dani kad muku mučite s idejama za poklone dragim ljudima. Možda vam pomognu fora i financijski pristupačne ideje koje donosimo u tekstu!

Još jedna godina je proletjela za čas. Druga je polovica studenog i vrijeme je za planiranje poklona. Opet nemate ideje što pokloniti prijateljima, curi/dečku, roditeljima? S obzirom na to da pokloni nisu jedini trošak u prosincu jer treba ići i doma, smisliti nešto za doček nove godine i svašta nešto, odlučili smo vam pomoći s idejama za poklone koji su fora i financijski pristupačni.

Ako ste tijekom godine bili mudri i skupljali bodove, popuste i sve ostalo što razni programi vjernosti nude, sad je vrijeme da iskoristite te pogodnosti. Ako niste – prijavite se, a ove će vam ideje svakako biti korisne.

Pokloni s kojima nećete pogriješiti

Idealan poklon za curu/dečka ili bliske prijatelje je povratna karta za fora jednodnevni izlet. Hoće li to biti neko jezero u Sloveniji ili đir u Istru, Slavoniju, Liku – ovisi o vašim preferencijama. Ali uvijek je lijepo maknuti se barem na jedan dan i otići negdje gdje niste bili.

Kad smo kod micanja od svakodnevice, super poklon za ekipu su i ulaznice za escape room. Zabavite se u krađi Mona Liste, otkrivajući tajnu profesora Baltazara ili u Mementu. Zvuči super? – Bit će i vašim prijateljima.

Dolazimo do jednog vrlo korisnog poklona, a to su naglavne slušalice. Kroz jedanaesti ih mjesec na popustima možete kupiti po super cijenama, sa stvarno dobrim specifikacijama. Dobre slušalice su spas bilo da se želite izolirati od svih ili jednostavno neometano uživati u super zvuku najdražih pjesama.

I jedna stvar koja je baš uvijek dobra ideja su čokoladne delicije. Svi pravi ljudi vole čokoladu. Oni koji ne vole, vole craft pivu (da imate alternativu).

Nadamo se da smo barem malo pomogli. Ako ste korisnik OTPetice, provjerite popis partnera jer sve ove stvari možete nabaviti još jeftinije!

FOTO: PIXABAY