LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ukorak s trendovima

Hrvatsko veleučilište uvodi plaćanje školarine u kriptovalutama

– Procesiranje znači konverziju kriptovalute u kune prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge. – navode s Veleučilišta.

– Procesiranje znači konverziju kriptovalute u kune prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge. – navode s Veleučilišta.

Da je vijest objavljena 1. travnja, vjerojatno biste pomislili na to da je plaćanje školarine u kriptovalutama u Hrvatskoj prvoaprilska šala, no to nije slučaj – Veleučilište u Bjelovaru studentima će uistinu pružati mogućnost plaćanja školarine u kriptovalutama.
– Veleučilište u Bjelovaru neprestano prati trendove i spremno je drži korak uz sve što budućnost nosi! – stoji u obavijesti.
Usluga plaćanja školarine na ovaj način radi se u suradnji s tvrtkom Electrocoin d.o.o. Plaća se tako da se zahtjev za plaćanje školarine s iznosom rate ili cjelokupne školarine šalje se na e-adresu rhorn@vub.hr.

Studenti će zatim po zahtjevu dobiti poveznicu na platformu PayCek, preko koje će moći odabrati kojom će kriptovalutom platiti školarinu. Nakon odabira generirat će se QR-kod kojim se sredstva mogu prebaciti s digitalnog novčanika.
– Procesiranje znači konverziju kriptovalute u kune prema važećem tečaju u trenutku izvršenja usluge, a vrši se preko platforme za procesiranje plaćanja u kriptovalutama PayCek tvrtke Electrocoin. – pojašnjavaju s Veleučilišta u Bjelovaru.
Više o proceduri plaćanja moguće je pročitati na poveznici.
FOTO: PIXABAY