LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska podrška

Grad Zagreb raspisao natječaj za stipendiranje učenika; provjerite uvjete

Tijekom sljedećih dana zaprimaju se prijave zagrebačkih učenika za gradsku stipendiju. Dodijelit će ih se najviše 90 u iznosu u visini od 40% prosječne neto plaće u Gradu.

Tijekom sljedećih dana zaprimaju se prijave zagrebačkih učenika za gradsku stipendiju. Dodijelit će ih se najviše 90 u iznosu u visini od 40% prosječne neto plaće u Gradu.

Danas, 21. rujna, raspisan je Natječaj za dodjelu stipendije Grada Zagreba za izvrsnost učenicima za školsku godinu 2020/2021. Dodijelit će ih najviše 90.

Prijaviti se mogu učenici koji nisu ponavljali razred, izuzev onih koji su to učinili iz opravdanih razloga. Uvjet je da su redovni učenici trećeg ili višeg razreda srednje škole u Gradu Zagrebu, odnosno Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina u Velikoj Gorici i da su završili prethodne razrede srednje škole ondje s odličnim uspjehom. Trebaju imati neprekidno prebivalište na području Grada Zagreba najmanje godinu dana prije objave Natječaja te biti državljani Republike Hrvatske. 

I ovog vikenda besplatan ulaz na zagrebačke bazene i u muzeje!Osim uspjeha u školovanju vrednovat će se postignuti izvannastavni i izvanškolski rezultati tijekom srednjoškolskog obrazovanja. Valja napomenuti da odabrani stipendisti ne smiju istovremeno biti korisnici neke druge stalne novčane stipendije te da su dužni po završetku školovanja raditi u Zagrebu ili uz suglasnost Grada na području Hrvatske onoliko vremena koliko su stipendiju primali. 

„Mjesec hrvatske knjige” ima novi vizualni identitet. Provjerite je li odabran najbolji prijedlog


Stipendija se dodjeljuje tijekom 12 mjeseci, počevši od rujna. Iznos mjesečne utvrđuje se u visini od 40% prosječne neto plaće u Gradu za razdoblje od siječnja do kolovoza 2020. 
 

Iskoristite besplatan ulaz na zagrebačke gradske bazene za vikend!


Prijave je potrebno poslati u roku od 15 dana od objave Natječaja. Popis dokumentacije i dodatne informacije nalaze se na poveznici
FOTO: PIXABAY