LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska potpora

Grad Split objavio natječaje za stipendije koje će se dodjeljivati u više kategorija

Ako ste iznimno uspješan student, uz studiranje se bavite sportom ili ste teškog imovinskog stanja, pogledajte kako se i vi možete prijaviti za neku od stipendija Grada Splita.

Ako ste iznimno uspješan student, uz studiranje se bavite sportom ili ste teškog imovinskog stanja, pogledajte kako se i vi možete prijaviti za neku od stipendija Grada Splita.

Grad Split objavio je Natječaje za dodjeljivanje stipendija Grada Splita u više kategorija, i to za studente iznimnog uspjeha u školovanju, studente – sportaše, te one slabijeg imovinskog stanja.

Ako se želite prijaviti za stipendiju koja se dodjeljuje izvrsnim studentima, prijaviti se možete do 15. studenog slanjem preporučene pošiljke sa svom potrebnom dokumentacijom na adresu Grad Split – Služba za društvene djelatnosti, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, s naznakom Prijava na Natječaj za stipendiranje učenika i studenata i naknadu dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih studija u školskoj godini 2019./2020.

Dokumentaciju možete predati i izravno putem Centralne pisarnice na istoj adresi. Cjelokupan tekst natječaja, popis svih potrebnih dokumenata, kao i obrazac prijave koji je potrebno isprintati, popuniti i predati možete pronaći na poveznici.

Mladi sportaši koji se žele prijaviti za stipendiju za studente – sportaše mogu se prijaviti također do 15. studenog, slanjem sve potrebne dokumentacije na adresu Grad Split – Služba za društvene djelatnosti, 21000 Split - Obala kneza Branimira 17, s naznakom Prijava na Natječaj za stipendiranje učenika i studenata i naknadu dijela troškova školarine studentima poslijediplomskih studija u školskoj godini 2019./2020. 

I za ovu stipendiju prijave je moguće predati osobno putem Centralne pisarnice na istoj adresi. Sve dodatne informacije i potrebne obrasce možete preuzeti ovdje.

Pravo na stipendiju za studente slabijeg imovinskog stanja mogu ostvariti studenti koji ispunjavaju sljedeće uvjete:

  • jedan roditelj, udomitelj ili skrbnik imaju prebivalište na području Grada Splita u neprekinutom trajanju od tri godine do dana objavljivanja poziva,
  • redovno upisan u tekuću akademsku godinu, ne prima stipendiju/potporu za školovanje po drugoj osnovi,
  • čija obitelj ima rješenje Centra za socijalnu skrb Split o priznatom pravu na zajamčenu minimalnu naknadu.

Za ovu stipendiju mogu se prijaviti i studenti koji su rješenjem Centra za socijalnu skrb smješteni u udomiteljsku/skrbničku obitelj ili su bez roditeljske skrbi, kao i studenti koji su djeca samohranih roditelja.

Prijave za ove stipendije moguće su do kraja travnja 2020. godine, ali važno je naglasiti kako prijava podnesena do 30. studenog omogućava odobravanje potpore od listopada 2019. godine

Prijava se upućuje preporučenom poštom na adresu Grad Split - Upravni odjel za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju, Obala kneza Branimira 17, 21000 Split, s naznakom Prijava za dodjelu potpore, a može se i osobno predati u pisarnici Grada Splita na istoj adresi. Sve dodatne informacije i potrebne obrasce možete pronaći na poveznici.

FOTO: FACEBOOK