LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studenti i financije

Evo na koje sve usluge i proizvode studenti imaju pravo – besplatno!

Nemojte za par godina pogledati unatrag i shvatiti da ste trebali više putovati, trenirati ili se dodatno educirati. Iskoristite sad sve pogodnosti koje vam donosi status studenta!

Nemojte za par godina pogledati unatrag i shvatiti da ste trebali više putovati, trenirati ili se dodatno educirati. Iskoristite sad sve pogodnosti koje vam donosi status studenta!

Status studenta donosi niz pogodnosti kojih studenti često nisu ni svjesni, a još češće ih ni ne koriste. Međutim, bezbrižni studentski dani brzo prođu i tek onda mnogi shvate da su puno više toga mogli iskoristiti i isprobati za vrijeme studiranja. Želite izbjeći taj scenarij? Donosimo vam popis usluga i proizvoda koji su za studente ili besplatni ili dostupni po jako sniženim cijenama!

Potpuno besplatne studentske usluge

  • Office 365 paket

Još uvijek redovito stišćete X na skočnom prozoru kad vam se pojavi obavijest da morate instalirati pravu verziju Microsoft Worda? Krajnji je čas da besplatno preuzmete i instalirate cijeli Office 365 paket. Sve što vam treba je vlastiti AAI@EduHr račun. Osim Office alata (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote), na raspolaganju su vam i razne platforme za komunikaciju i suradnju kao što su SharePoint Online, Exchange Online, Skype for Business – usluga koja omogućuje razmjenu izravnih poruka, konferencijske razgovore, videopozive, prezentacije i slično. A samo zato što ste student, ne morate platiti nadogradnju verzija jer su sva buduća ažuriranja već uključena u uslugu!

Mobilno bankarstvo, internet bankarstvo i kartično plaćanje usluge su bez kojih bi vam život bio puno kompliciraniji. Zamislite da morate ići u banku ili poštu i ispunjavati uplatnicu svaki put kad želite nešto platiti ili prebaciti novac prijatelju. Srećom, to ne morate raditi jer možete otvoriti račun u banci i potpuno besplatno koristiti paket s nizom usluga. Ako želite studentske dane učiniti ljepšima i izbjeći financijske zavrzlame, odaberite točno one usluge koje trebate i uživajte u njima!

  • Besplatne karte za vlak

Nekoliko je kriterija po kojima možete dobiti besplatne karte za vlak. One su vam osigurane ako dolazite iz županije koja u potpunosti sufinancira prijevoz studentima ili, primjerice, ako ste osoba s invaliditetom i slično. Na poveznici provjerite spadate li u neku od kategorija i iskoristite karte za put kući ili za neku novu avanturu.

Subvencionirane usluge za studente

Popis usluga i proizvoda koje zahvaljujući statusu studenta možete koristiti mnogo povoljnije jako je dugačak. Iksica će vam donijeti popuste u kinima, kazalištima, muzejima, pri kupnji koncertnih ulaznica i slično. Mnoge trgovine, frizeri, restorani, putničke i prijevozne agencije također imaju posebne ponude za studente. Da ne spominjemo knjižnice, teretane, studentske razmjene i slično. Ključna je stvar da se morate informirati, tražiti, gledati i krenuti već sad maksimalno iskorištavati studentski status.

Zabavite se, putujte, educirajte, šopingirajte i sve ostalo uz minimalne troškove!

FOTO: PIXABAY