LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Oglasi za posao

Donosimo ponudu studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske

Na portalu Studentski.hr dostupna je baza studentskih poslova koje je moguće obavljati u različitim dijelovima Hrvatske za satnicu koja se kreće od minimalne nadalje.

Na portalu Studentski.hr dostupna je baza studentskih poslova koje je moguće obavljati u različitim dijelovima Hrvatske za satnicu koja se kreće od minimalne nadalje.

Na našem portalu pod rubrikom Poslovi možete pronaći aktualnu ponudu studentskih poslova u gradovima diljem Hrvatske. Oglasi se odnose na razna područja – od ugostiteljstva, administracije, rada u skladištu, IT-u itd, a satnice se kreću od minimalne koja iznosi 26,56 kn pa nadalje. Neke od njih izdvajamo u nastavku.

Rad u mjenjačnici, 26,56 kn/h, Istra

Traže se studenti za rad u mjenjačnicama u Istri na puno radno vrijeme za minimalnu studentsku satnicu počevši od 15. svibnja pa sve do 1. listopada 2021. godine, prema dogovoru. Više informacija dostupno je ovdje.

Marketinške usluge, 27 kn/h, Split

JAKI d.o.o. traži studenta za održavanje Facebook stranice, oglašavanje web-stranice putem Google ADWordsa, kreiranje materijala za oglašavanje i slično. Natječaj je otvoren do 11. ožujka 2021. godine, a predviđeni je početak obavljanja posla početkom ožujka. Detaljnije je moguće pročitati na poveznici.

Animator u tematskoj predstavi, 28 kn/h, Poreč

Traži se animator u tematskoj predstavi u zabavnom parku Dinopark u Istri za sezonu 2021. godine. Poželjan je kandidat koji poznaje najmanje jedan strani jezik i ima iskustvo rada u zabavnom sektoru. Više informacija dostupno je ovdje.

Student u logistici, 30 kn/h, Rugvica

M SAN Logistika traži studenta u logistici koji bi komunicirao s odjelima unutar grupacije, prijevoznicima i krajnjim korisnicima, koordinirao tok robe te kontrolirao pridržavanje planova i rokova isporuke. Osim toga, vršio bi kontrolu kapaciteta skladišta i istovar robe te redovito izvještavao odjele o statusima isporuke. Informacije su dostupne na poveznici.

Software tester, 35 kn/h, Zagreb

venITure d.o.o. traži studenta za navedenu poziciju koji bi testirao aplikacije u okruženju Atlassian proizvoda na puno radno vrijeme ili prema dogovoru. Prednost je poznavanje Atlassian proizvoda te iskustvo u području programskog Quality Assurance. Više je dostupno ovdje.

Content Writer, 45 kn, Osijek

Incomera d.o.o. traži studente s prethodnim iskustvom rada u ovom području koji bi radili od kuće te bi za 1500 riječi bili plaćeni 45 kuna. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: PIXABAY