LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poziv Veleučilišta „Lavoslav Ružička”

Dodjeljuje se novčana potpora projektima namijenjena vukovarskim studentima

Ukupno će se 16 111,89 kuna dodijeliti studentskim projektima na području Vukovarsko-srijemske županije. Prijave na Poziv otvorene su do 20. studenog u 14:00.

Ukupno će se 16 111,89 kuna dodijeliti studentskim projektima na području Vukovarsko-srijemske županije. Prijave na Poziv otvorene su do 20. studenog u 14:00.

Vukovarsko Veleučilište Lavoslav Ružička objavilo je Poziv za prijavu studentskih projekata koji obuhvaćaju kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti, a koje su namijenjene isključivo studentima. Dodjeljuje im se, naime, novčani iznos osiguran posredovanjem pri obavljanju studentskih poslova – 0,5% neto iznosa naknada izvođačima studentskih poslova. 

Prijaviti ih mogu studenti upisani na preddiplomske stručne studije i specijalistički diplomski studij te institucije, zatim studentske organizacije koje su registrirane pri Veleučilištu ili su upisane u Registar udruga Republike Hrvatske na dan raspisivanja poziva (studentski zborovi, studentske udruge i druge studentske organizacije). Pravo prijave nemaju studenti koji imaju upisano mirovanje studentskih obveza, oni kojima je izrečena stegovna mjera, oni protiv kojih se vodi prekršajni ili kazneni postupak te članovi Povjerenstva za raspodjelu naknade.

Student ili organizacija imaju pravo prijave više od jednog projekta. Uvjet je da se provode na području Vukovarsko-srijemske županije te da je njihova realizacija planirana u razdoblju od 1. prosinca 2020. do 30. rujna 2021.

Dodijelit će se ukupno 16 111,89 kuna. Za pojedini projekt može biti odobreno minimalno 3 000,00 kuna, a maksimalno 10 000,00 kuna.

Prijave su otvorene do 20. studenog u 14:00. Podnose se osobno u dekanatu Veleučilišta ili poštom. Dodatne informacije te popis potrebne dokumentacije dostupni su na poveznici
FOTO: PINTEREST