LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
KORAK PO KORAK

ChatGPT vam može pomoći da dobijete svoj posao iz snova, tiktokerica otkrila što trebate napraviti

Hanna Goefft, iskusna marketinška menadžerica u tehnološkoj industriji, objasnila je postupak korak po korak kako se uz pomoć umjetne inteligencije najbolje pripremiti za razgovor za posao.

Hanna Goefft, iskusna marketinška menadžerica u tehnološkoj industriji, objasnila je postupak korak po korak kako se uz pomoć umjetne inteligencije najbolje pripremiti za razgovor za posao.

Traženje posla i odlazak na razgovore za posao mogu biti izazovni i stresni, no jedna tiktokerica otkrila je trik kako se pripremiti za intervju koristeći naprednu tehnologiju umjetne inteligencije.

Hanna Goefft, iskusna marketinška menadžerica u tehnološkoj industriji, objasnila je postupak korak po korak:

1. Preuzmite opis posla. Nakon toga, kopirajte i zalijepite cijeli tekst u ChatGPT alat.
2. Zatražite od ChatGPT-a da od tog teksta generira pitanja za intervju, uzimajući u obzir svaki detalj iz opisa posla. Također, zamolite alat da analizira ključne riječi koje se pojavljuju u opisu.
3. Dobit ćete generirana pitanja za intervju i na vama je da ih temeljito pregledate. Zatim smislite odgovore na svako pitanje, vodeći računa o tome da se u vašim odgovorima reflektiraju i naglašavaju ključne riječi iz opisa posla.
Vaši primjeri ne moraju izrijekom spominjati ključne riječi, ali je važno da oni pokazuju da posjedujete relevantne vještine i iskustvo koje se traže. Na taj način, istaknut ćete najrelevantnije dijelove svoje karijere i privući pažnju poslodavaca, naglasila je Hanna.
Njezin video ubrzo je postao viralan, s tisućama lajkova i stotinama komentara oduševljenih korisnika. Mnogi su se javili i podijelili da im je njezin savjet pomogao u razgovorima za posao, a jedna je osoba čak izjavila da je zahvaljujući toj metodi dobila svoj posao iz snova.
FOTO: UNSPLASH, TIKTOK SCREENSHOOT