LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ponuda poslova

Baza oglasa na Studentskom.hr puni se unatoč pomanjkanju studentskih poslova

Donosimo nekoliko trenutnih oglasa među kojima svatko može naći nešto za sebe – od nastavnika stranih jezika, prodajnog predstavnika, web-dizajnera do rada u skladištu i drugih poslova koji se nude diljem RH.

Donosimo nekoliko trenutnih oglasa među kojima svatko može naći nešto za sebe – od nastavnika stranih jezika, prodajnog predstavnika, web-dizajnera do rada u skladištu i drugih poslova koji se nude diljem RH.

Prelaskom na nastavu na daljinu, dio studenata ima više vremena za studentske poslove, no do problema dolazi kada se bace u potragu za poslom, a ponuda je manja nego prije. Podsjećamo, stoga, da najnovije oglase možete pratiti i pod rubrikom Poslovi na portalu Studentski.hr kao i na Facebook stranici Studentski poslovi. Izdvojili smo nekoliko najboljih trenutnih.

Nastavnik/ica engleskog i/ili njemačkog jezika, 60 kn/h, Zagreb

Škola stranih jezika Angla traži studenta/icu za poziciju nastavnika engleskog i/ili njemačkog jezika koji bi počeli s radom u veljači 2021. Radno vrijeme je u popodnevnim i večernjim terminima prema rasporedu. Posao podrazumijeva pripremu i izvođenje nastave, pripremu i provođenje pisanih i usmenih ispita, testiranje razine znanja polaznika, administriranje nastave te pohađanje internih i eksternih edukacija. Više o poslu pogledajte na poveznici.

Web-dizajner, 30 kn/h, Čakovec

Kako stoji u oglasu, traži se dizajner koji zna napraviti out of the box dizajn koji ne slijedi standardne predloške za Wordpress ili uobičajene stranice koji opisuju firmu. Fokus dizajna su animacije, ilustracije, korisničko iskustvo. Nije potrebna izrada dizajna CSS-om i HTML-om. Prijave su otvorene do 6. prosinca, moguć je rad od kuće, a više informacija možete pronaći na poveznici.

Prodajni predstavnik, 30kn/h, Zagreb

Traži se prodajni predstavnik koji bi prodavao Golden Curl proizvode za njegu kose. Potrebno je razumijevanje potreba i želja klijenata te sudjelovanje u projektima promocije i marketinga. Radno vrijeme je prema dogovoru, potrebno je znanje engleskog jezika. Više informacija pronađite ovdje.

Asistent u uredu škole stranih jezika, 30 kn/h, Zagreb

U školi stranih jezika Angla potreban je student/ica koji bi počeli s radom u siječnju 2021. godine te bi radili od ponedjeljka do četvrtka od 16:00 do 20:30 na Kvaternikovom trgu u Zagrebu. Zaspolenik bi vodio administraciju, upisivao polaznike u semestar/školsku godinu, unosio podatke u bazu polaznika, komunicirao s klijentima, asistirao u osmišljavanju i provedbi marketinških aktivnosti, kreirao i objavljivao sadržaje na društvenim mrežama škole, bio podrška u upravljanju nastavom te asistirao djelatnicima u svakodnevnim zadatcima. Kandidatima se pruža mogućnost stručne prakse i kasnije zaposlenje u struci ako su studenti stranih jezika. Detaljnije pronađite ovdje.

Njegovatelj/ica, 30 kn/h, Podstrana

Potreban je student/ica medicinskog usmjerenja ili s tečajem za njegovatelja/icu ili iskustvom o skrbi za starije i nemoćne za rad u domu za starije u Strožancu – Podstrani. Radno vrijeme je u dogovoru sa studentom, pokriveni su troškovi prijevoza, a prijave su otvorene do 12. prosinca. Više pročitajte na poveznici.

Skladišni poslovi, 27 kn/h, Pula

Lesnina traži studenta/icu za preuzimanje i skladištenje robe, manipulaciju robom na skladištu, ispunjavanje skladišne dokumentacije, održavanje urednosti i čistoće skladišta. Traže se ukupno tri studenta, odnosno studentice, a detaljnije informacije možete pronaći na poveznici.

Ispomoć u poslovnici, 26 kn/h, Šibenik

U Šibeniku je potrebna osoba za ispomoć u poslovnici za zaprimanje i pakiranje robe za dostavne službe, ispis cijena i postavljanje robe na police, održavanje urednosti polica u trgovini i skladištu. Detaljnije o poslu pogledajte ovdje.
FOTO: PIXABAY